Opinia użytkownika

Witam, mam propozycję aby dodawać coś w stylu oceny danego użytkownika. Chodzi dokładnie o handel wszelakiego typu grami, po udanej transakcji można by wystawić użytkownikowi jakiś plus, okejke czy coś aby w przyszłości sprawdzać czy warto z danym użytkownikiem handlować. Myślę, że ułatwiło by to życie na "targowisku"

Za dużo pozytywów jakieś rangi może albo coś w stylu "zaufany użytkownik"

Za dużo negatywów coś w stylu "podejrzany"

itp itp.

oczywiście to tylko propozycja, napisałem to strasznie chaotycznie ale sama idea się liczy :)

pozdrawiam

Cos w tym stylu juz jest, ocenia sie uzytkownika gwiazdkami. co do drugiego typu takich ocen nie ma to raczej sensu, to nie jest allegro, to, ze Cie ktos oszuka to jest tylko i wylacznie Twoj problem, ze nie potrafiles temu zapobiec. Poza tym wiekszosc ludzi wystawia tylko jeden temat w targowisku w ciagu np. roku, wiec po co takowego oceniac?

Też napisałem temat o + i - dla użytkowników. Dowiedziałem się, że takie coś kiedyś było, ale nie zdało egzaminu. Nie wiem dlaczego nie zdało, bo wtedy jeszcze nie byłem na forum.

po co wam ten system? nie prościej było by wystawienie komentarza w profilu użytkownika typu ''polecam, wiarygodny sprzedawca'' ? nie trzeba żadnych systemów, każdy kto jest czymś zainteresowany napewno zerknie na profil osoby z która ma prowadzić tranzakcje, takie komentarze napewno się w oko rzucają

A jak jest już źle, typu ktoś was okradł nie warto wstawiać negatywnego komentarza na profilu bo i tak usunie, jest do tego specjalnie stworzony dział bodajże oszusci.

Witam, mam propozycję aby dodawać coś w stylu oceny danego użytkownika. Chodzi dokładnie o handel wszelakiego typu grami, po udanej transakcji można by wystawić użytkownikowi jakiś plus, okejke czy coś aby w przyszłości sprawdzać czy warto z danym użytkownikiem handlować. Myślę, że ułatwiło by to życie na "targowisku"

Za dużo pozytywów jakieś rangi może albo coś w stylu "zaufany użytkownik"

Za dużo negatywów coś w stylu "podejrzany"

itp itp.

oczywiście to tylko propozycja, napisałem to strasznie chaotycznie ale sama idea się liczy :)

pozdrawiam