Opinia znawcy dot. działania gry na słabym sprzęcie

Witam,

Posiadam dwa komputerki w roznych lokalizacjach (stacjonarne) z czego na tym dobrym mam BDO i sobie gram, a na drugim chciałbym zainstalowac gre tylko do afczenia nabijania energii ewentualnie jak czas pozwala do lowienia ryb itp. Niestety jego parametry sa dosc slabe i pytanie brzmi czy osprzet w drugiej lokalizacji pozwoli mi na minimalnych ustawieniach zrealizować moje plany :

Mianowicie :

Pentium Dual-Core E5400 2x 2,70Ghz

3GB ramu

Karta grafiki NIVIDIA GeFarce 8600 GT

Winda 7

Z góry dziekuje

P.S

Rozumiem fakt ze gre moge sciagnac i spokojnie to przetestowac ale ze wzgledow na pewne okolicznosci nie jest to takie proste dlatego chcialbym poznac opinie jakiegos fachowca.

Witam, 

Posiadam dwa komputerki w roznych lokalizacjach  (stacjonarne) z czego na tym dobrym mam BDO i sobie gram, a na drugim chciałbym zainstalowac gre tylko do afczenia nabijania energii ewentualnie jak czas pozwala do lowienia ryb itp. Niestety jego parametry sa dosc slabe i pytanie brzmi czy osprzet w drugiej lokalizacji pozwoli mi na minimalnych ustawieniach zrealizować moje plany :

Mianowicie :

3GB ramu

Winda 7

Z góry dziekuje 

P.S

Rozumiem fakt ze gre moge sciagnac i spokojnie to przetestowac ale ze wzgledow na pewne okolicznosci nie jest to takie proste dlatego chcialbym poznac opinie jakiegos fachowca.

Na minimalnych powinna chodzić aczkolwiek ilość RAM jest bardzo mała.

Co do nabijania energii to przecież możesz zostawiać na AFK na tym na którym normalnie grasz.

3 gb ramu na BDO niestetety to za malo , moze i sie wl ale pochodzi z 10 min i wywali z braku pamieci .

No nic dziękuje wam za wypowiedź, spodziewałem się tego, a mimo to łudziłem się ze coś mi wyjdzie. Niby w domu mógłbym zostawiać kompa włączonego na afka ale mija sie to z celem gdyż w drugiej lokalizacji mógłbym zrobic wiekszy uzytek :)

Dzieki i pozdrawiam :)

Witam,

Posiadam dwa komputerki w roznych lokalizacjach (stacjonarne) z czego na tym dobrym mam BDO i sobie gram, a na drugim chciałbym zainstalowac gre tylko do afczenia nabijania energii ewentualnie jak czas pozwala do lowienia ryb itp. Niestety jego parametry sa dosc slabe i pytanie brzmi czy osprzet w drugiej lokalizacji pozwoli mi na minimalnych ustawieniach zrealizować moje plany :

Mianowicie :

3GB ramu

Winda 7

Z góry dziekuje

P.S