Witam. Chciałbym usłyszeć tudzież zobaczyć, przeczytać wasze opinie na temat różnych dostawców gier MMO. Jak sądzicie, która z nich jest najlepsza, która najgorsza? Które MMO danej firmy są warte uwagi, a których nawet nie warto ruszać? Piszcie.
Opinie na temat firm dostarczających MMO
Osobiście ( jeśli mowa o grach darmowych) za najgoreszą firme uważam Aeria Games , nikt tak jak oni nie zmusza graczy do płacenia za gry "darmowe" . Natomiast na + Game Tribe bo w każdej ich grze nie wydając ani grosza można sie świetnie bawić nie wydając nawet 1 ojro ( bawić i coś osiągnąć)
aeriagames - boss free mmo - LC, oraz nadchodzący Turf Battles to faworyci z ich stajni.
Ijji- GunZ
No i oczywiście ;] NCsoft oraz Blizzard. Poczytajcie sobie o zapowiedziach Diablo III (o ile można je nazwać mmo), Cała seria od zawsze zapowiadana była z wielką precyzją i wyrafinowaniem, starannie planowany był każdy punkt.
W dodatku, zważając, na wielkość firmy i ilosć członków poszczególnych zespołów odpowiedzialnych za gry, NIGDY nie było żadnego przecieku do mediów.
@edit
Co do AGames, zgadzam się z brodą, ale ciągle pamiętam te czasy, kiedy grałem wspólnie z Kumplami w LC, i może dlatego wybór padł na aerię.
Osobiście ( jeśli mowa o grach darmowych) za najgoreszą firme uważam Aeria Games , nikt tak jak oni nie zmusza graczy do płacenia za gry "darmowe" . Natomiast na + Game Tribe bo w każdej ich grze nie wydając ani grosza można sie świetnie bawić nie wydając nawet 1 ojro ( bawić i coś osiągnąć)
zgadzam się, w grach tej firmy bez waluty dużo nie osiągniesz
Aeriagames - osobiście i ja uważam tę firmę, za jedną z najgorszych. Hity i kity.
Outspark - niezłe rozwiązania w mmorpgach, ciekawe gry. Mogę polecić.
IGG - Niezła marka. Pamiętam czasy, gdy grałem w ToP. W fazie alpha jest gra pt. Gods War.
Łączy moje zainteresowania mitologią grecką z mmorpgami.
Blizzard - bogata firma o doskonałej historii wypełnionej hitami ( choć WoW'a i tak nie lubię ). Jak już wyżej wspomniano, liczebna załoga każdego oddziału pracuje nad satysfakcją graczy.
NCSoft - O tej kompanii nie powiem nic. Nie miałem z nią doczynienia.
Gpotato - Syf i hańba. Rżnięcie kasy z frajerów. Nastawienie na Cash Shop. Rzygi i ekskrementy.
Nexon - IP blocki dla EU w Mabinogi i wszystko jasne.
To by było na tyle jak na razie. Zobaczymy wkrótce.
NCsoft - Już pomijając L2 to robią tyle wspaniałych MMO że to stawia ich na topie topów.
Nexon - Przynajmniej się panowie nie op...dalają jak większość twórców free mmo i cały czas robią update do CA.
Blizzard - W temacie mamy "Twórcy MMO". Stworzyli kilka świetnych gierek, ale mistrzami MMO nie są.
Aeriagames - bez prawdziwych pieniędzy nie ma gry
Blizzard - bardzo dobra firma to oni zrobili prawie najpopularniejszą grę na świecie (WOW)
Gpotato - Grind Grind i jeszcze raz Grind gry tej firmy to ciągły Grind i rżnięcie kasy
sorry nie NC soft
NCsoft jest naprawdę dobry,Guild Wars niedługo Aion
NCSoft to wg Ciebie syf? I pewnie wiesz, jakie syfiaste gry pochodzą od nich.
Natomiast na + Game Tribe bo w każdej ich grze nie wydając ani grosza można sie świetnie bawić nie wydając nawet 1 ojro ( bawić i coś osiągnąć)
Nie Zgadzam się.
W infinity Online bez packa nie wygrasz nawet z newbie, bo to mu sie HP regnie, albo da 100% SP, a zależy czy w packu wybierzesz 80SP czy chyba 200HP, reszte 20SP można uzyskać w itemach np. Kupic Runy +X SP, więc uzyje 2x dethblow i nie masz polowy hp...itd. moglbym wymieniac dlugo i namietnie, dlatego ze doswiadczenie bez packa nic nie da :/
DNO.
Darmowe gry mają wade, ale tworcy gry cabal online maja dobry Item Shop, prawie same smieci
Witam. Chciałbym usłyszeć tudzież zobaczyć, przeczytać wasze opinie na temat różnych dostawców gier MMO. Jak sądzicie, która z nich jest najlepsza, która najgorsza? Które MMO danej firmy są warte uwagi, a których nawet nie warto ruszać? Piszcie.