Opinie na temat firm dostarczających MMO

Witam. Chciałbym usłyszeć tudzież zobaczyć, przeczytać wasze opinie na temat różnych dostawców gier MMO. Jak sądzicie, która z nich jest najlepsza, która najgorsza? Które MMO danej firmy są warte uwagi, a których nawet nie warto ruszać? Piszcie.

Osobiście ( jeśli mowa o grach darmowych) za najgoreszą firme uważam Aeria Games , nikt tak jak oni nie zmusza graczy do płacenia za gry "darmowe" . Natomiast na + Game Tribe bo w każdej ich grze nie wydając ani grosza można sie świetnie bawić nie wydając nawet 1 ojro ( bawić i coś osiągnąć)

aeriagames - boss free mmo - LC, oraz nadchodzący Turf Battles to faworyci z ich stajni.

Ijji- GunZ

No i oczywiście ;] NCsoft oraz Blizzard. Poczytajcie sobie o zapowiedziach Diablo III (o ile można je nazwać mmo), Cała seria od zawsze zapowiadana była z wielką precyzją i wyrafinowaniem, starannie planowany był każdy punkt.

W dodatku, zważając, na wielkość firmy i ilosć członków poszczególnych zespołów odpowiedzialnych za gry, NIGDY nie było żadnego przecieku do mediów.

@edit

Co do AGames, zgadzam się z brodą, ale ciągle pamiętam te czasy, kiedy grałem wspólnie z Kumplami w LC, i może dlatego wybór padł na aerię.

Osobiście ( jeśli mowa o grach darmowych) za najgoreszą firme uważam Aeria Games , nikt tak jak oni nie zmusza graczy do płacenia za gry "darmowe" . Natomiast na + Game Tribe bo w każdej ich grze nie wydając ani grosza można sie świetnie bawić nie wydając nawet 1 ojro ( bawić i coś osiągnąć)

zgadzam się, w grach tej firmy bez waluty dużo nie osiągniesz

Aeriagames - osobiście i ja uważam tę firmę, za jedną z najgorszych. Hity i kity.

Outspark - niezłe rozwiązania w mmorpgach, ciekawe gry. Mogę polecić.

IGG - Niezła marka. Pamiętam czasy, gdy grałem w ToP. W fazie alpha jest gra pt. Gods War.

Łączy moje zainteresowania mitologią grecką z mmorpgami.

Blizzard - bogata firma o doskonałej historii wypełnionej hitami ( choć WoW'a i tak nie lubię :P). Jak już wyżej wspomniano, liczebna załoga każdego oddziału pracuje nad satysfakcją graczy.

NCSoft - O tej kompanii nie powiem nic. Nie miałem z nią doczynienia.

Gpotato - Syf i hańba. Rżnięcie kasy z frajerów. Nastawienie na Cash Shop. Rzygi i ekskrementy.

Nexon - IP blocki dla EU w Mabinogi i wszystko jasne.

To by było na tyle jak na razie. Zobaczymy wkrótce.

NCsoft - Już pomijając L2 to robią tyle wspaniałych MMO że to stawia ich na topie topów.

Nexon - Przynajmniej się panowie nie op...dalają jak większość twórców free mmo i cały czas robią update do CA.

Blizzard - W temacie mamy "Twórcy MMO". Stworzyli kilka świetnych gierek, ale mistrzami MMO nie są.

Aeriagames - bez prawdziwych pieniędzy nie ma gry

Blizzard - bardzo dobra firma to oni zrobili prawie najpopularniejszą grę na świecie (WOW)

Gpotato - Grind Grind i jeszcze raz Grind gry tej firmy to ciągły Grind i rżnięcie kasy

sorry nie NC soft :P

NCsoft jest naprawdę dobry,Guild Wars niedługo Aion

NCSoft to wg Ciebie syf? I pewnie wiesz, jakie syfiaste gry pochodzą od nich.

Natomiast na + Game Tribe bo w każdej ich grze nie wydając ani grosza można sie świetnie bawić nie wydając nawet 1 ojro ( bawić i coś osiągnąć)

Nie Zgadzam się.

W infinity Online bez packa nie wygrasz nawet z newbie, bo to mu sie HP regnie, albo da 100% SP, a zależy czy w packu wybierzesz 80SP czy chyba 200HP, reszte 20SP można uzyskać w itemach np. Kupic Runy +X SP, więc uzyje 2x dethblow i nie masz polowy hp...itd. moglbym wymieniac dlugo i namietnie, dlatego ze doswiadczenie bez packa nic nie da :/

DNO.

Darmowe gry mają wade, ale tworcy gry cabal online maja dobry Item Shop, prawie same smieci ;)

Witam. Chciałbym usłyszeć tudzież zobaczyć, przeczytać wasze opinie na temat różnych dostawców gier MMO. Jak sądzicie, która z nich jest najlepsza, która najgorsza? Które MMO danej firmy są warte uwagi, a których nawet nie warto ruszać? Piszcie.