Hej, co myślicie o tej karcie do grania głównie w WoW'a? Mój gf 560 GTX już nie domaga i zdecydowałem się na tą kartę, może ktoś ma taką? Jak sie sprawuje?
Opinie o karcie
Nie napisałeś jaka to karta.
XD no właśnie
Nie no ogólnie karta spoko. Wiesiek 3 na ultra w 8K jakieś 6000 kl/s. Ale to też zależy czy będziesz podkręcał do tego 1 THz na rdzeniu czy nie. Bo jak nie to góra 5999 kl/s. Ale jak za taką cenę to warto.
do gry Na legione Na max potrzebujesz 960min jak twoj budzet to 500zl to poszukaj czegos uzywanego ew sprzedaj swojego I doloz.
ta Karta z prolina to stary crap
Jeszcze kwestia jaki procek jest i zasilacz. Niby to tylko 20W różnicy, ale nigdy nie wiadomo
A co powiecie o Asusie gtx 950?
A nie lepiej poczekać na premierę 1060? Zapewne dzięki niej ceny 970 jeszcze spadną (na pewno będzie się dało dorwać fajną sztukę poniżej 1k zł), a taka karta w zupełności by Ci do wszystkiego wystarczyła.
Tak, tylko w moim gtx 560 juz tak zatarly sie wiatraki ze pogram moze z pol godziny i komputer mi sie wylacza xd wiec pytam o asusa, a nie o jakies 1060
tak z innej beczki. A w grach MMO gdzie jest dużo ludzi/mobow w obszarze to przypadkiem CPU nie zaczyna robic większej roboty?
Kolega cały czas nie podał reszty specyfikacji, jeśli procek jest stary to nie warto inwestować w nową kartę bo i tak jej nie wykorzysta
Hej, co myślicie o tej karcie do grania głównie w WoW'a? Mój gf 560 GTX już nie domaga i zdecydowałem się na tą kartę, może ktoś ma taką? Jak sie sprawuje?