czy warto się fatygować z pobieraniem, skoro mam bf3 aczkolwiek co do bf:bc2 nie grałem ale nieźle się prezentuje :0
Czy warto w ogóle pobierać?
czy warto się fatygować z pobieraniem, skoro mam bf3 aczkolwiek co do bf:bc2 nie grałem ale nieźle się prezentuje :0
Pewnie , ze tak bf:bc2 jest zupelnie inny niz bf3 Moim zdaniem duzo trudniejszy niz bf3
Ogolnie gra jest duzo bardziej dynamiczna niz w bf3 + praktycznie wszystko mozna zniszczyc.
Pobieraj grę
Myślę, że wciągnie cię jeszcze bardziej niż BF3.
Mi się jeszcze przez rok ta gra nie znudziła.
Jeżeli lubisz CoD'a to BC:2 jest bardziej podobny do niego - większosć map to walka w zwarciu, bez takich ogromnych jak w BF3, BF4. Jednak są i duże z pojazdami i samolotami Szczerze polecam.
Up. Gdzie w BF BC2 masz samoloty? Przegrałem już długi czas a samolotami nie latałem, tylko helikopterami
Jeżeli już zakupiłeś klucz do BF: BC 2 to dlaczego nie pobierać Chyba nie planujesz kradzieży/piracenia (po cichu ci powiem, że zdecydowanie warto zakupić ten tytuł w języku polskim nawet dla samej kampanii)