Opłaca się grać w LoL?

Przeglądam sobie forum w poszukiwaniu tej jedynej gry i w co 2 temacie pada nazwa League Of Legends. Zastanawiam się czy opłaca się grać.

Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz >..>

Naturalnie że sie opłaca jak spodoba ci sie taki tryb gry.

Przeglądam sobie forum w poszukiwaniu tej jedynej gry i w co 2 temacie pada nazwa League Of Legends. Zastanawiam się czy opłaca się grać.

Naturalnie że się nie opłaca. Chyba za free grasz. :blink:

Naturalnie że się nie opłaca. Chyba za free grasz.

xD

Jasne że się opłaca. LoL ewidentnie ma zadatki na "grę życia".

Absolutnie odradzam. LOL jest poprostu klonem mapy do Warcrafta mianowicie doty, z ta roznica ze w LOLu masz poziom ktory zwiekszasz poprzez granie meczy, przerozne runy ktore bardzo wplywaja na gre a sa dosyc drogie,a w Docie? Hmm gre za kazdym razem zaczynasz jak by od nowa, od zera. Wchodzisz na mape,wybierasz bohatera i grasz. Wielka roznica jest miedzy LOLem a DoTa w umiejetnosciach gry, w lolu zazwyczaj wygrywa ten kto ma lepsze runy a w Docie tak jak wspomnialem na samym poczatku kazdy mecz zaczynasz na tym samym poziomie. Szczerze polecam Ci abys zainwestowal w Warcrafta i sprobowal swoich sil w DoTa.

Lol jest niezly :D

item shop = zbedny bo im wiecej grasz tym wiecej mozesz kupic postaci :> i runek xd

Absolutnie odradzam. LOL jest poprostu klonem mapy do Warcrafta mianowicie doty, z ta roznica ze w LOLu masz poziom ktory zwiekszasz poprzez granie meczy, przerozne runy ktore bardzo wplywaja na gre a sa dosyc drogie,a w Docie? Hmm gre za kazdym razem zaczynasz jak by od nowa, od zera. Wchodzisz na mape,wybierasz bohatera i grasz. Wielka roznica jest miedzy LOLem a DoTa w umiejetnosciach gry, w lolu zazwyczaj wygrywa ten kto ma lepsze runy a w Docie tak jak wspomnialem na samym poczatku kazdy mecz zaczynasz na tym samym poziomie. Szczerze polecam Ci abys zainwestowal w Warcrafta i sprobowal swoich sil w DoTa.

Hah, uśmiałem się...naprawdę...

Prawdziwa gra się zaczyna na 30 lvlu, kiedy każdy ma runy pod postacie, którymi gra, każda postać jest inna, pod każda inna taktyka, inna kontra w postaci itemów, runy wpływają na wygraną grę??? jak już napisałem wyżej ^. W Dote nie grałem, ale bzdury jakie wypisałeś o LoLu doprowadzają mnie do śmiechu.

Przecież nie napisał nic niezgodnego z prawdą, runy wpływają na rozgrywkę i mogą przeważyć szalę zwycięstwa na lepiej opakowanych runami graczy.

Nikt nie pisze, że silniejsze/lepiej dobrane runy gwarantują wygraną, ale są jedną z wielu składowych zapewniających sukces.

każda postać jest inna, pod każda inna taktyka, inna kontra w postaci itemów

w docie też

Co do autora tematu: warto spróbować, przyjemna pozycja do pogrania od czasu do czasu. Niezbyt wymagająca manualnie, można się przy niej zrelaksować.

To zależy co masz na myśli pisząc 'opłaca się'.

przy tej grze grajac z full wymiataczami mozna sie wkurzyc ostro... ja zawsze pisze zeby sie odstresowac suck team noob team idiots itd xD wlasnie wale nocke przy tej grze ;p

i chce stworzyc team jeszcze moge powiedziec;D

/Edit juz skonczylem nocke ;)

red_ico.png
Nie pisz posta pod postem - Iraasta
juz skonczylem nocke

Mogles uzyc opcji edit.

A runy nie wplywaja az tak abrdzo na rozgrywke. bardziej dobor postaci i jak kto nimi gra. Wkoncu na max lvl wszyscy moga miec takie same runy ;p

ja tam wiele razy bez run jechalem calego 'runiarza' do tego nawet teraz nie mam wszystkich i radze sobie doskonale z kazdym 'runiarzem' wiec stwierdzenie, ze ludzie z runami wygrywaja to tak jak powiedziec, ze w Wowie wygra ten, ktory bedzie mial wiecej enchantow ? a przeciez i runy i enchanty mozna kupic w grze nie tracac ani pln'a.

*enchanty podalem hipotetycznie, mozna zastapic to slowo wieloma innym przykladami.

Przeczytałem wszystko i gra bardzo mi się podoba . Dzięki za rady :D