Witam mam pytanie czy oplaca sie grac w Path of Exile czy te drzewka umiejetnosci trudno to ogarnoc bo widzialem na filmiku ze to drzewo umiejetnosci jest dosc spore
Oplaca sie grac w Path of Exile
Zdecydowanie łatwiej ogarnĄć niż słownik.
Wszystko wychodzi w trakcie. Na dłuższą metę dziecinnie proste, natomiast sama gra jest cholernie wciągająca i przyjemna.
Jakiś troll na forum. W gre opłaca się grać moim krzaczek umiejętności przyciąga do gry ,gdyż mamy
możliwość stworzyć ogromną ilość buildow postać.
Oczywiście, że warto, chociażby dlatego, że gra wychodzi (chyba) 23 października i tym samym kończy open-betę, oraz będzie dostępna na steamie, co sprowadzi masakryczną ilość graczy. Co do buildów jeśli masz zamiar teraz grać to wbij sobie tutaj http://www.pathofexile.com/forum i zjedź na sam dół i będziesz miał mnóstwo buildów dla każdej klasy (osobiście polecam sporkera albo matriarchę, ale graj kim chcesz). Ściągaj i rób sobie postać i naucz się podstaw gry, a 23 jak poe wyjdzie radzę ci stworzyć nową postać, bo wprowadzone zostaną spore zmiany do drzewka umiejętności przez co stare postacie mogą mieć trochę problemów (ale na to też zaradzili i każdy gracz dostanie możliwość JEDNORAZOWEGO zresetowania drzewka). Pierwsze godziny gry mogą być trochę trudne, ale jak nauczysz się podstaw to dalsze masakrowanie potworków będzie czystą przyjemnością.
Co najważniejsze to znaleźć sobie ekipę do grania, bo wtedy lepiej wiadomo ogarnijcie tsa ze znajomymi i jazda. A co do buildów to drzewko jest na tyle wielkie, że raczej jedź w to co chcesz, przynajmniej ja tak robię
Gra jest bardzo fajna, możliwości rozwoju postaci są ogromne. Drzewko umiejętności można dowolnie dobierać
I tak ekipa jest ważna bo do końcówki 2 act. jest lajt solo ale później to już jest trudno jeżeli ktoś nie ogarnia gry.
@Dragonav
23. Wychodzi gra i automatycznie wszystkie, wszystkie ! postacie będą miały reset drzewka.
A przynajmniej ja tak wyczytałem na forum.
To dopiero najlepiej doczekac do 23 czy odrazu sciagac?
W tej chwili jest open beta.
Mozesz sobie zrobić postać na standard league i poćwiczyć, zobaczyć czy Ci się podoba gra.
Gdy beta sie skończy wejdą przy okazji dwie nowe ligi. Ligi to generalnie inne "wersje" gry. Trudniejsze. Trwają cztery miesiące i w każdej sa jakieś cele do spełnienie. Taki challenge. Ludzie wolą zazwyczaj grać na ligach bo maja jakieś poczucie celu. Jesli Cie to nieinteresuje zawsze możesz grać na standardowej lidze, gdzie ceny sa niższe, ale i wyzwań nie ma - po za samą grą.
Gra jest bardzo fajna, możliwości rozwoju postaci są ogromne. Drzewko umiejętności można dowolnie dobierać I tak ekipa jest ważna bo do końcówki 2 act. jest lajt solo ale później to już jest trudno jeżeli ktoś nie ogarnia gry.@Dragonav23. Wychodzi gra i automatycznie wszystkie, wszystkie ! postacie będą miały reset drzewka.A przynajmniej ja tak wyczytałem na forum.
Z oficjalnego posta o zmianach w 1.0.0
Everyone is given a one-off passive skill respec which allows them to alter old characters to the new balance.
no kurcze i tak to napisali, że teraz nie wiadomo czy drzewka zostaną zresetowane automatycznie czy każdy będzie miał możliwość zrobienia tego indywidualnie
Z tego co pamiętam to jesli zmiany w drzewku pokryją z pasywami danej postaci - automatycznie, w innym wypadku - możliwość zrobienia.
Witam mam pytanie czy oplaca sie grac w Path of Exile czy te drzewka umiejetnosci trudno to ogarnoc bo widzialem na filmiku ze to drzewo umiejetnosci jest dosc spore