Tak jak w temacie. Chodzi mi o to czy opyla się kupić ten komputer w tej klasie cenowej.
Opłaca się kupić?
Gość nawet nie pofatygował się aby zrobić kilka zdjęć, ja bym tego nie brał, tak jak i reszty rzeczy z OLX.
Jeśli miałbym pewność, że to co w ogłoszeniu jest napisane nie mija się z prawdą to pewnie bym kupował, bo faktycznie wydaje się tanio. Tylko że OLX i innym tego typu serwisom nie ufam za grosz, już prędzej allegro/ebay.
Gość wystawi na allegro w poniedziałek
Jak będzie dobry reput na aledrogo to bierz. Oni przynajmniej biorą jakąś odpowiedzialność za swoje transakcje.
Ja nigdy nie kupuje gotowców,0 pewności tym bardziej używanych, lepiej samemu kupić podzespoły i złożyć . A jak nie to do sklepu i "profesjonalista" pomoże. Omijam szerokim łukiem olxy gumtree i allegro jeżeli mowa o sprzęcie elektronicznym( chyba że nówka na allegro i wysokie oceny), z resztą bliska osoba kupiła coś podobnego zapłaciła i czekała na paczkę , która nigdy nie dotarła.
Co za wałek. I jeszcze ten D3 + RoS, żeby zachęcić napalonych dzieciaków. Nie bierz tego bo się natniesz.
Co za wałek. I jeszcze ten D3 + RoS, żeby zachęcić napalonych dzieciaków. Nie bierz tego bo się natniesz.
O ile rzadko się zgadzam z Tym kolegą i pomijając styl wypowiedzi to zgadzam się z nim. Oferta jest conajmniej podejrzana, więc osobiście odradzam.
Ja nigdy nie kupuje gotowców,0 pewności tym bardziej używanych, lepiej samemu kupić podzespoły i złożyć . A jak nie to do sklepu i "profesjonalista" pomoże. Omijam szerokim łukiem olxy gumtree i allegro jeżeli mowa o sprzęcie elektronicznym( chyba że nówka na allegro i wysokie oceny), z resztą bliska osoba kupiła coś podobnego zapłaciła i czekała na paczkę , która nigdy nie dotarła.
Do wielu osób ta paczka też dotarła, wiem bo sam sprzedałem trochę używanego sprzętu więc nie mierz wszystkich jedną miarą.
Co do oferty, opłaca się, ale dobrze by było żeby w konia nie zrobił gościu.
Ja na jego miejscu umówił bym się z tym kolesiem na wystawienie aukcji na allegro (oczywiście trzeba przeczytać co on tam napisze) ze zdjęciami z opcją kupna za pobraniem no i tyle. Wtedy ma 99% pewności, że kupi to co tam pisze.
Tak jak w temacie. Chodzi mi o to czy opyla się kupić ten komputer w tej klasie cenowej.http://olx.pl/i2/oferta/i3-4130-gtx750ti2gboc-4gbram-30mies-gwarancji-diablo3ros-CID99-ID8sopW.html#:6b1009afb2
Wysłałem Ci propozycję fajnego zestawu z moreli w Twoim budżecie, a Ty dalej szukasz jakichś gówien na olxach. Zmarnowałeś mi 30 minut życia...
O ile sama klasa komputera w tej cenie jest w porządku, o tyle coś tu nie trybi w momencie jak się czyta o tym Diablo. Doskonale tu wszyscy wiemy, że D3 ma klucz do aktywacji na koncie b.net, więc jest to prawdopodobnie tylko hak na okazję, a tym prezentem dla Ciebie będę dwie nic nie warte płyty z samą grą - będzie się to zgadzało z opisem, ale Tobie zupełnie nie będzie przydatne. Olej tę ofertę, olx i gumtree do kupna sprzętu to ostatnia linia ataku.
Tak jak w temacie. Chodzi mi o to czy opyla się kupić ten komputer w tej klasie cenowej.