Opłaca się w to jeszcze grać?

Bo nabrałem chęci na jakieś kosmiczne mmo i trafiłem na star wars i tu napsuwa sie pytanie bo narazie nie grałem w to lecz w star trek online. Czy ta gra jest P2W?

Odświerzam

warn_ico.png
Odświeża się co 72h, warn. - crracked

Zadaj sobie pytanie czy lubisz ten klimat, tu nie chodzi tylko o sci fi albo o kosmos :) Mi sie nie podoba nawet nie pobieralem wolalbym w eve galactica albo teraz w star conflict to mi sie podoba przyjemnie sie gra.

Jeśli lubisz uniwersum star warsa to jak najbardziej polecam, sam gram i gra mi się bardzo podoba, ludzi też jest bardzo dużo, jeszcze nie miałem momentu żeby być gdzieś samemu, zawsze ktoś jest. Jednak jak byś chciał grać na poważnie to nie na f2p. Jak byś chciał razem pograć czy coś to pisz. Gram na serwerze The Progenitor RP po stronie imperium. Pozdrawiam

Opłaca się, jeśli tolerujesz p2w.

warn_ico.png
Odkopujesz tematy, tylko po to by nabić te 20 postów? Gratuluję głupoty i braku cierpliwości. - Salek

Bo nabrałem chęci na jakieś kosmiczne mmo i trafiłem na star wars i tu napsuwa sie pytanie bo narazie nie grałem w to lecz w star trek online. Czy ta gra jest P2W?