Opłaca się zacząć grać?

A ja tutaj dorzucę pytanko od siebie przy okazji. Czy jak sobie zakupię takiego batllechesta i zainstaluję z tych płytek gierkę to wtedy z automatu włącza mi się darmowe 30 dni, czy przed aktywacją tych 30 dni mogę sobie do 20 levela na trialu pykać?

Pytam, bo w WoWa dość dawno nie grałem, konta posprzedawałem i po prostu chcę się dowiedzieć co i jak teraz, :)

do 20 lvl na trialu, potem ulepszasz konto trial battlechestem i masz +30dni :) jesli zaczynasz, moge wysłać Ci RAF'a co da nam wiekszy exp w party i kilka innych bonusów, zacząłbym sobie z tobą od zera :)

Żeby nie zakładać nowego tematu, mam pytanie odnośnie wowa. Jak to wygląda z tym kupnem. Kupię battlechesta, i od razu mists of pandarie, to będę mieć dodatki z Cataclisma? Czy muszę kupić wszystkie dodatki po kolei?

Cataslysm jest już w battlechescie, kupujac battlechesta musisz kupic tylko pandarie i masz wszystko.

Tak jak w temacie. Zastanawiam się, czy nie spróbować pograć, ale nie wiem, czy jest sens. W końcu teraz wychodzą te różne wildstary, archeage-y i inne everquesty. Naszło mnie tak, bo można zgarnąć battlechest 5.0 za 25 zł. Jak myślicie?

PS: Jak tam patrzę na tytuł, to wydaje mi się on bez sensu. No bo jak granie może się opłacać? Nie licząc oczywiście gold sellerów itp.

Chodziło mi więc raczej o to, czy warto zacząć grać, czy lepiej się wstrzymać