Przeważnie jak ktoś już zagra w wow'a już z niego nie wychodzi tak prędko
pff, gram 4,5 roku i mogę przestać w każdej chwili
Z battlechesta masz chyba miesiąc grania.
zgadza się, dodatkowo można grać do 20lvl na starterze za darmo, dopiero wówczas wpisać klucz do battlechesta a na koniec dowalić 7dni triala pandarii ![;)]()
btw z nudów na globie zacząłem przygodę na privach (tylko do premiery WoD'a ofc) i jestem w szkoku ile rzeczy nie działa a ludzie i tak chętnie płacą dotacje na serwer (molten np.)
a co tematu polecam, jeśli jeszcze nie grałeś będziesz miał mnóstwo rzeczy do zrobienia a co do innych mmo to tak naprawdę nie ma ich zbyt wiele pomijając crapy które lada chwila znikną na scenie jest kilkanaście mmorpg wartych uwagi a w tym roku wyjdą ledwie 1 dobra pozycja, eq:next.
Ja grałem i stwierdzam że gra jest tragiczna, mechanika drętwa, jak skaczesz, spadasz, to w linii prostej i nic nie możesz zrobić, jakie to realistyczne, animacje, powolność ataku, tragedia, ponoć gra nastawiona na endgame ale żeby do niego dobić potzreba dużo samozaparcia.
pewnie cię zaskoczę ale wow ani żadna inna gra nie jest realistyczna ![;)]()
a jak nie masz zaparcia żeby w te 3-4 dni wbić max lvl (z heirloomai/rafem ofc szybciej), to po co tak właściwie zaczynałeś? no ale każdy może mieć swoje zdanie, nawet jeśli nie jest ono konstruktywne
// teraz jak to czytam 2 raz, wychodzi jakbym miał coś do ciebie także wybacz, nie to miałem na myśli - po prostu nie ocenia się gry na podstawie chwili, nie każdemu WoW się podoba ale należy przynajmniej docenić jego pozycję po tylu latach.
@edit1
Nivis, Wildstar już wyszedł
kurde miesiące mi się pomyiły, masz rację ;p /// swoją droga świetna gra
@edit2
co do eq:next to kiedyś był paro godzinny stream z prezentacji gry i trochę się dowiedziałem, do tego dobra bogata firma, jak na swoje czasy świetne poprzednie odsłony, doświadczony team devów i grałem w landmarka z którym eq:next ma wiele wspólnych rzeczy i na tej postawie stwierdzam że warto czekać ![;)]()