Czy to tylko totalny item shop,oczywiście mogę włożyć trochę grosza,ale nie dużo
Opłaca się zaczynać grać w Aion?
pewnie ze sie oplaca, gra jest bardzo fajna!
Wszystko zależy jaka wersja Cię interesuje. W europejskiej prędzej czy później będziesz musiał kupić GP, by mieć pełny dostęp do wszystkiego. Na NA owego GP nie ma, za to jest większy ping. Mimo wszystko gra jest warta uwagi, jednak na wybicie się w niej, nie ma teraz większych szans.
Teo jeżeli nie grasz czynnie w Aiona to nie pisz takich rzeczy jak "jednak na wybicie się w niej, nie ma teraz większych szans" bo to mija się z prawdą.
Moim zdaniem warto zagrać. Jak znajdziesz dobry legion z pomocnymi ludźmi to wszystko pójdzie z górki
A mam takie pytanko bo sam chyba zamierzam grac na EU ale sporo pisze się o tym GP a tak się zastanawiam czy jak już bdzie jakiś tam lvl i kupie sobie to 1 GP to dam rade już wtedy uzbierać na następne by je za kase w grze kupować ?
Tak, gdy zainwestujesz w swój pierwszy GP to na następny idzie już zarobić w grze.
Temat wałkowany non stop....Tak opłaca się grać w Aiona, jeśli masz legion to nie wydasz na grę ani złotówki na GP, w sumie bez legionu też nie trzeba inwestować, ale dłużej Ci zajmie zbieranie kasy na GP, który tak naprawdę przydaje się dopiero na ok. 40-50lvl. GP masz przypisane do konta, a na różnych serwerach różnie kosztuje, najdrożej oczywiście na polskim Barusie, 70-80kk, na Perento 50kk a na jakimś niemieckim nawet po 30kk, więc można kombinować
Czy to tylko totalny item shop,oczywiście mogę włożyć trochę grosza,ale nie dużo
Jaki item shop ...wez czlowieku nie opowiadaj bzdur .....NIgdy wrzyciu nie wydalem grosza na Aiona (poza jednym gp (15 zl) na start ale obecnie da sie i bez tego grac....Nie mam pojecia na co Ty bys chcial ta kase w Item shopie wydawac skoro wszystko dropi w grze.....> Odpowiesz mi ? Na polskim jest drogi i bedzie drogi bo to polacy ....ciagle podnosza ceny gp na innych serverach ludzi sa bardziej normalni i ceny w miare trzymaja...
@Up
On był tym który zadawał pytanie, a nie stwierdzał fakt. Ogarnij sie bo Twój atak był delikatnie nie na miejscu. Swoją drogą przypuszczam, że zakup takiego gold packa dla początkującego będzie wiązał sie z wydatkiem większości lub całości swojego dorobku. Co to za przyjemność wydawać kase na to żeby w ogóle mieć w pełni funkcjonalne konto, a nie na główny cel tego gatunku czyli rozwój postaci. To już lepiej odpuścić sobie tą paczke fajek/czteropak piwa/chipsy z colą raz na miesiąc, a gold w grze przeznaczyć na inne potrzeby. Myśle, że największego sknerusa było by stać na taki śmieszny wydatek.
@UpOn był tym który zadawał pytanie, a nie stwierdzał fakt. Ogarnij sie bo Twój atak był delikatnie nie na miejscu. Swoją drogą przypuszczam, że zakup takiego gold packa dla początkującego będzie wiązał sie z wydatkiem większości lub całości swojego dorobku. Co to za przyjemność wydawać kase na to żeby w ogóle mieć w pełni funkcjonalne konto, a nie na główny cel tego gatunku czyli rozwój postaci. To już lepiej odpuścić sobie tą paczke fajek/czteropak piwa/chipsy z colą raz na miesiąc, a gold w grze przeznaczyć na inne potrzeby. Myśle, że największego sknerusa było by stać na taki śmieszny wydatek.
Gold pack kosztuje 15 zl na allegro w grze kosztuje sporo a gdy go kupisz odrobisz go w 2 dni...juz wiesz ? na gold packa robuisz srednio 1-2 dni gdy chcesz na niego zarobic...pomijajac , ze obecnie Aion chyba pzrezywa dosc spory kryzys w europie patrzac na online w sobote o tej godzinie.
Pragnę przypomnieć, że kupowanie goldpacków na Allegro jest nielegalne. Są one systematycznie usuwane z gry, więc ja bym wolał nie ryzykować.
Pragnę przypomnieć, że kupowanie goldpacków na Allegro jest nielegalne. Są one systematycznie usuwane z gry, więc ja bym wolał nie ryzykować.
Widac chyba nie zbyt zrozumiales/as przepisy.....usuwane sa gold packi OD botow / gold sellerow , ktore/ktorzy sa banowani....nie od normalnego gracza , ktory ow gold packa kupuje od gf nigdy to nie bylo zabronione i nie bedzie....bo po to wlasnie sa gold packi.
W sumie z chęcią bym pograł, do tej pory nie miałem okazji zaliczyć Aiona Jakby ktoś miał chęć zacząć od początku PM!
ja wlasnie sie tez zabieram, tylko co do serwera...chetnie na uk jakims tylko tam juz w ogole pusto, hmm Niemiecki jest i Polski ... eh