Witam ,od paru dni dręczy mnie brak dobrych FPS-ów . Wszyscy moi koledzy grywają w BFBC2. Teraz pytanie do was Czy opłaca się tą grę kupić ? Czy lepiej poczekać na BF3 lub kupić inny tytuł nadchodzący ? Proszę o pilną pomoc !
Opłaca się?
Wg. mnie to opłaca się (i to bardzo) kupic bfbc2. Sam mam ten tytuł od premiery i jestem zachwycony. Ta gra jest wiecznie żywa. Ludzie cały czas w nią cisną i zauważyłem też, iż przybyło wielu nowych graczy. Co do bf3 to uważam, że nie ma sensu czekać na niego i lepiej teraz kupic bfbc2. Dlaczego? W bf3 grafika ma być tak za***ista, że gra bd smigać jedynie na najmocniejszych sprzętach. Nawet na konsolach grafika będzie zaniżona (zreszta jak to zwykle bywa gdy gra jest robiona głównie na pc). Pozatym cena-bfbc2 (nawet już z vietnamem) kupisz za max 50zł co daje Ci wiele godzin wspaniałej rozgrywki.
Zgadzam się z wypowiedzią powyżej. W grze jest pełno graczy, a sama gra jest świetna, dużo broni, map. Gra mi dała wiele godzin wspaniałej rozrywki. Póki co teraz nie gram bo mi PunkBuster coś nawala i mi żaden mecz nie chce się włączyć :/
BF3 ma być na baardzo dobre komputery nawet sami powiedzieli:"albo zostają przy starej technologii i systemach 32-bitowych,albo robią krok naprzód,by zostawić w tyle konkurencję i dać nam niewyobrażalnie dobrego,lecz do tego potrzeba nowszej technologii"
Czyli lepiej kup BFBC2
Ejj znaFcy... moze tak obcykacie sie w temacie za nim bedziecie gadac herezje co?
BF: BC2 oczywiscie ze oplaca sie kupic. Co prawda bedzie ci ciezko na poczatku bo bedziesz bez specialow do broni. Ale serverow jest cala masa, a graczy jeszcze wiecej ;]
Co do mocnego sprzetu BF3. Gra ma dzialac na 64-bit systemach. Ale to dla tego ze stare systemy ograniczaja architekture wydajnosciowa silnika gry. Sam silnik ma byc dobrze zoptymalizowany. CO za tym idzie rozne ustawienia graficzne pozwalaja wzglednie zmienic plynnosc gry. Tu nie chodzi o to ze bedzie potrzebny proc I5 czy I7 by odpalic gre. Oczywiscie by sie cieszyc gra na max detalach 4 rdzeniowy komp to podstawa. Ale mysle ze taki intel Q9550 spokojnie wystarczy. A tak do MOCNE 2 rdzeniowe kompy tez podolaja grze.
O Kompa się nie martwić mam 4GB Ramu Dwurdzeniówke Atlona 2,9GHZ 64 bitowy system Windows 7 i jakąś tam zajebistą kartę graficzną 1GB z szyną 256 + Directx 10,właśnie grałem w Bulletstorma ,Call of Duty Black Ops ,Crysis 2 na najwyższych i żadnych problemów ani zacinek ,wszystko płynnie i ładnie więc powinno mi spokojnie pójść ,Dzięki za cenne podpowiedźi a zdecydowałem ,że kupie BFBC2 i BF3 .
Nie radzę kupować dwóch części... poczekaj na BF3, wtedy część ludzi przejdzie z BFBC2 na BF3 i będzie większa frajda, a i tak nie będziesz grał w 2 części na raz. Uwierz, to tylko marnowanie pieniędzy
Dobrze Freeq, zapoznaj się z tym linkiem:
http://www.gamezilla.pl/content/battlefield-3-nie-tak-ladny-jak-go-maluja
Pograć będziesz mógł oczywiście, ale na niskich detalach, co nie będzie już sprawiać takiej radości z gry. Po prostu źle to sformułowałem w poprzednich postach.
Moim zdaniem opłaca się kupić obie części, gdyż bfbc2 wbrew pozorom to niewielki wydatek
Dobrze Freeq, zapoznaj się z tym linkiem:http://www.gamezilla.pl/content/battlefield-3-nie-tak-ladny-jak-go-malujaPograć będziesz mógł oczywiście, ale na niskich detalach, co nie będzie już sprawiać takiej radości z gry. Po prostu źle to sformułowałem w poprzednich postach.Moim zdaniem opłaca się kupić obie części, gdyż bfbc2 wbrew pozorom to niewielki wydatek
Ooooo kurde. No kto by pomyslal ze na slabszym PC bedzie trzeba zmniejszyc detale. ;].
WIesz ja tam nie wiem. Ale grajac na MP nie liczy sie super extra grafika tylko ilosc FPS.
Kup sobie BF 3 a na razie popykaj w A.V.A
Niektorym tutaj już dobrze w palnik grzeje. Nie kupuj BC2 w końcu do września i BF3 już "tylko" 5 miesięcy.Wydasz 50 zeta i będziesz miał tylko 5 miesięcy grania w zaje.. FPS-a, ja bym nie brał bo 30gr za dzień rewelacyjnej rozrywki to cena zdecydowanie za wysoka.
ps. Sam kupiłem BC2 miesiąc temu i jedyne czego żałuje to tego, że nie kupiłem go wcześniej
ps2.Jeśli zdecydujesz sie na same klucze to z allego jesteś w stanie kupić BC2 za 30 zeta.
Co wy macie z tym BF3?
Niech bierze BC2 bo gra daje mega fun i sporo mozna w niej zrobic. BF3 wychodzi dopiero pod koniec roku. A mamy koniec kwietnia. Do tego czasu zdążysz se poszalec w BC2. Obecnie jest to jednak najlepszy FPS na siec.
PS Broda daj nicka w BC2
A ja bym na jego miejscu poczekał na Coda bo prawdopodobnie Cod i BF3 beda prawie wydane w tym samym dniu tylko cod chyba szybciej
Hmmm... ale wiem że Cod Bo miał większe wymagania od BFBC2
A ja bym na jego miejscu poczekał na Coda bo prawdopodobnie Cod i BF3 beda prawie wydane w tym samym dniu tylko cod chyba szybciejHmmm... ale wiem że Cod Bo miał większe wymagania od BFBC2
Szkoda tylko ze CoD ssie . Ta gra jest jednym wielkim skryptem. Nic poza tym ;]
No i BC2 zjada CoD: BO jak chce.
Dokładnie, cod ssie i koniec tematu. Tam rozgrywka polega tylko na biegnięciu przed siebie i klikaniu lpm. Bierz bc2 i się nawet nie zastanawiaj, bo gra się wyśmienicie.
CoD-y niestety na chwile obecną nie mogą konkurować z BC2, wystarczy zagrać w obie gry żeby to zrozumieć.
ps.W BC2 mam nick Broda81, wiem zaskoczyłem cie XD
Witam ,od paru dni dręczy mnie brak dobrych FPS-ów . Wszyscy moi koledzy grywają w BFBC2. Teraz pytanie do was Czy opłaca się tą grę kupić ? Czy lepiej poczekać na BF3 lub kupić inny tytuł nadchodzący ? Proszę o pilną pomoc !