Opłacało mi się?

Witam dziś po 21 udało mi się wymienić kluczyk do hearthstone za kluczyk do bf3 na origin :) (ja dawałem hearthstone a ten kolega bf3)

Oczywiście kluczyk użyty i gra się pobiera :)

I do was kieruje pytanie-opłaciło mi się?

Według mnie tak skoro teraz można kupić klucze do hearthstone za 10zł na allegro :D

Ale ja się tam nie znam więc waz pytam :)

Prosiłbym o uzasadnienie :)

PS.Możliwe że osoba z którą się wymieniłem to czyta więc jeśli tak to cię pozdrawiam ;)

To czy Ci się opłacało sam musisz sobie stwierdzić. Jeżeli nie podobałby Ci się BF lepiej było go na coś wymienić, ważne żeby gra na którą się wymieniłeś sprawiała Ci większą przyjemność niż ta za którą się wymieniłeś. Wtedy można stwierdzić, że się opłacało.

To czy Ci się opłacało sam musisz sobie stwierdzić. Jeżeli nie podobałby Ci się BF lepiej było go na coś wymienić, ważne żeby gra na którą się wymieniłeś sprawiała Ci większą przyjemność niż ta za którą się wymieniłeś. Wtedy można stwierdzić, że się opłacało.

Nom ja osobiście za karciankami nie przepadam a z tego co wiem bf3 jest jedną z gier z wyższej półki i ja jestem zadowolony ale kiedy będę miał okazje zagrać to wtedy się przekonam ;)

Kitełełek dobrze mówi, zawsze wymieniaj się za to, co ci jest nie potrzebne, na to co chcesz.

Sprzedałeś darmową grę za jakieś 30zł. Pytasz jeszcze czy się opłacało? :D

Lol, się pytasz xd Teraz klucz do hearthston'a można zdobyć za darmo czekając może 3,4 dni. Natomiast battlefield'a za darmo nie dostaniesz.

Opłacało się :).
Mi udało się zdobyć 2 kluczyki do HS bez większego wysiłku.

To darmowe jak i to chyba że ktoś się nie załapał jak rozdawali darmowego bf3.

Kiedyś klucze do HS'a chodziły po kilka setek $$$ z tego co słyszałem, teraz BF3 3-5 dyszek jest, a HS za free więc oczywiście, że Ci się opłaciło. Kwestia jest też, że wymieniasz się za to co Tobie pasuje, jeśli nie ma zbyt dużej różnicy ceny między 'wymienianymi' przedmiotami. W tym wypadku w BF'a pograsz i 3 dyszki zarobiony.

Oba klucze już nie są nic warte, więc to kwestia tego czy chcesz bfa.

Jak dla mnie spoko :D Niezły interesik :D

Oba klucze już nie są nic warte, więc to kwestia tego czy chcesz bfa.

Nic nie warte? BF3 30zł drogi przyjacielu więc pomyśl zanim napiszesz ;)

Nic nie warte? BF3 30zł drogi przyjacielu więc pomyśl zanim napiszesz

No tak tylko, że BF3 był rozdawany za free... kto się nie załapał, jego strata.

bf3 był w bundle chyba

Witam dziś po 21 udało mi się wymienić kluczyk do hearthstone za kluczyk do bf3 na origin :) (ja dawałem hearthstone a ten kolega bf3)

Oczywiście kluczyk użyty i gra się pobiera :)

I do was kieruje pytanie-opłaciło mi się?

Według mnie tak skoro teraz można kupić klucze do hearthstone za 10zł na allegro :D

Ale ja się tam nie znam więc waz pytam :)

Prosiłbym o uzasadnienie :)

PS.Możliwe że osoba z którą się wymieniłem to czyta więc jeśli tak to cię pozdrawiam ;)