Czy jeżeli kupię za pośrednictwem steam konto, to zakupy będę robił z portfela steam?? Np czy peta będzie można kupić z portfela seam
Opłaty steam
Tak
btw steam drozej wychodzi
Płacisz za pomocą portfela, ale cena i tak jest w euro, więc kupujesz po aktualnym kursie.
A tam drożej, ale itemy można sprzedać sobie bez wydawania kasy
Tak, ale z wersją na steam jest duuuużo więcej problemów. Chociażby dzisiaj był niespodziewany 2h maint z powodu tego że w nocy i nad ranem były problemy ze steamem Nie pierwszy raz zresztą.
szczerze ja bym gral przez steama, jakbym mial zaczynac bo lubie miec napisane ile godzin ing bylem, chociaz w bdo to i tak all 24/7 cos robia na afku xD
szczerze ja bym gral przez steama, jakbym mial zaczynac bo lubie miec napisane ile godzin ing bylem, chociaz w bdo to i tak all 24/7 cos robia na afku xD
w bdo jest napisane ile byłeś zalogowany na danej postaci, a tak co do steama ja odradzam iż ma więcej problemów niż Lancher ;P
Tak, ale z wersją na steam jest duuuużo więcej problemów. Chociażby dzisiaj był niespodziewany 2h maint z powodu tego że w nocy i nad ranem były problemy ze steamem Nie pierwszy raz zresztą.
A co ma piernik do wiatraka? Przecież i tak wszędzie była przerwa techniczna.
a tak co do steama ja odradzam iż ma więcej problemów niż Lancher ;P
Jakiś dowód, czy przeczytałeś (słyszałeś) od kogoś? Sam gram przez steama i mam ZERO problemów. Ba, nawet mam dodatkowe serwery do Olivii, których nie mają osoby bez steama.
Mam dokładnie tak samo.
w bdo jest napisane ile byłeś zalogowany na danej postaci
I co z tego, skoro widzisz to tylko Ty i kiedy jesteś zalogowany? Na stimku mogą widzieć to wszyscy i wystarczy wejść w profil steama przez aplikacje / stronę.
A co ma piernik do wiatraka? Przecież i tak wszędzie była przerwa techniczna.
Ja nie mówię o przerwie technicznej tylko jakbyś poczytał chociażby twittera BDO to byś wiedział, że na wersji steamowskiej po prostu wywalają się różne errory i to dość często XD
Ja nie mówię o przerwie technicznej tylko jakbyś poczytał chociażby twittera BDO to byś wiedział, że na wersji steamowskiej po prostu wywalają się różne errory i to dość często XD
To, że coś fixują nie znaczy o nagminnych błędach. Mówię: gram na steamie i nie miałem żadnych problemów do tej pory. Wystarczy chociażby wygooglować tego errora i przekonać się, że są to jakieś pojedyncze przypadki.
To, że coś fixują nie znaczy o nagminnych błędach. Mówię: gram na steamie i nie miałem żadnych problemów do tej pory. Wystarczy chociażby wygooglować tego errora i przekonać się, że są to jakieś pojedyncze przypadki.
Wiesz.. Mam kilku znajomych co grają, może to pojedyńcze przypadki, ale problemy są.. Na steamie lubią wyskakiwać errory, lub problemy z łączem/Ip itd..
Skoro ich nie masz to się ciesz ;P