Opowiedzcie mi o tym xD

Zawsze gdy miałem własną stronę internetową ( a klika ich było ) strasznie mnie interesowało to, w jaki sposób ktoś na nią trafia ( takie małe zboczenie :mrgreen: )

I teraz nasuwa się moje pytanie.. Jak trafiliście na http://www.mmorpg.org.pl ? Przez Google? Ktoś wam powiedział? Czy też może magiczny adres "www.mmorpg.org.pl ukazał wam się we śnie ? :-D Zróbcie mi tą przyjemność i opowiedzcie jak tutaj trafiliście.

Szukałem jakiegoś MMORPG 2D, za którymś razem padł strzał "MMORPG". I tak tuta trafiłem, bo strona jest pierwszym linkiem z góry po wpisaniu takie hasła...

Pewnego UPIORNEGOOOO Lata (2007r) pożyczyłem sobie "kopię zapasową" gry Gothic 2 Noc Kruka. Po pewnym momencie pomyślałem "jakie sekrety jeszcze ten świat skrywa?, poszukam na internecie". Wszedłem na www.google.pl - wpisałem Gohic 2 Noc Kruka i znalazłem..... Przeglądałem strone Gothica (gothic.gram.pl) zobaczyłem buttonik - pomślałem "Butonik nie animowany, ale sexi zrobiony" więc postanowiłem wejść -chyba tylko przez to że interesowała mnie grafika, i chciałem zobaczyć jakie jeszcze ciekawe elementy graficzne znajde na stronie - później jakoś pomyślałem "Kurcze, kiedyś grałem w MMO, może znowu spróbuje?" A później możecie się domyślić. Klik klik klik i jestem na forum, klik i rejestruje się klik i pisze o sobie :mrgreen:

Na stronie jestem bo mi admin podal link :) a czemu zainteresowalem sie mmorpg? Bo pewnego pieknego dnia (jakies 5 lat temu ;p) przyszedl do mnie ów tajemniczy czlowiek i rozpoczal swa wypowiedz "Ty! Nie uwierzysz jaka mocna gre odkrylem!" I tak oto jestem :)

W googlach znalazłem i nie żałuje tego, LOL

Na stronie jestem bo mi admin podal link a czemu zainteresowalem sie mmorpg? Bo pewnego pieknego dnia (jakies 5 lat temu ;p) przyszedl do mnie ów tajemniczy czlowiek i rozpoczal swa wypowiedz "Ty! Nie uwierzysz jaka mocna gre odkrylem!" I tak oto jestem

Aż mi się łezka w oku zakręciła :mrgreen:

Ja wpisałem w mmorpg i mi się otwożyła wasza strona ;-)

To może tak... uwielbiam gry mmorpg i cały czas gram w coraz to nowsze gry. Pewnej soboty pomyślałem, żę ściągnę sobie jakiegoś nowego mmo. Wbijam więc w google i szukam po różnych hasłach, wpisałem "mmorpg" i włączyłem pierwszy link od góry - i pokazała się ta stronka ;p

google niestety ale spoczko prae gierek przez was znalazlem :P

Zawsze gdy miałem własną stronę internetową ( a klika ich było ) strasznie mnie interesowało to, w jaki sposób ktoś na nią trafia ( takie małe zboczenie :mrgreen: )

I teraz nasuwa się moje pytanie.. Jak trafiliście na http://www.mmorpg.org.pl ? Przez Google? Ktoś wam powiedział? Czy też może magiczny adres "www.mmorpg.org.pl ukazał wam się we śnie ? :-D Zróbcie mi tą przyjemność i opowiedzcie jak tutaj trafiliście.