Coś nie chcę mi się w to wierzyć bo ja na nowym, w ogóle nie zaśmieconym sprzęcie z gtx 1060 6gb i i5-7500 mam spadki nawet do 35 fpsów więc nieźle koloryzujesz
Nie interesuje mnie Twoja opinia, grę z ciekawości testowałem w kilku lokacjach i spadków nie było, nikt nigdzie nie napisał, że mam sprawdzić w najbardziej zasobożernych momentach walki z bossami - sam również tego nie powiedziałem, gdyż to logiczne, że wtedy spadki mogą wystąpić i występują - w każdym MMORPGu. Wystarczy wpisać sobie konfigurację, którą podałem i zobaczyć testy różnych użytkowników na youtube, chociażby tutaj:
Z początku widać, że spadków nie ma, a czym spowodowane są później - tego nie wiem, pamiętajmy, że działa też nagrywanie, a u mnie w 3 początkowych lokacjach takich różnic nie ma i nie czuje potrzeby, aby to udowadniać. gdyż sprzęt sprzętowi nierówny. Ale nawet jakby sugerować się tylko i wyłącznie tym filmikiem - skoro wyniki na laptopie o tej konfiguracji są podobne do Twoich na komputerze stacjonarnym z lepszym GPU i CPU - chyba warto się zastanowić co jest nie tak z Twoim sprzętem.