Addony od carbine,one bardzo zjadają FPS'y,UWAGA - zanim je wyłączysz upewnij się,że masz je czym zastąpić
- UI,najlepiej wymienić na potato albo forge
- Health bary,polecam Biji Plates,ale niemam pojęcia czy został zaktualizowany po f2p
- wyłącz addon:
- who
- combat log
- target frames
- nameplates
Takie duperele jak view distance,czy clutter distance możesz bez obaw przeciągnąć na lewą stronę paska.
- cienie raczej w mmorpg-u nie będą CI potrzebne do szczęścia ![:)]()
Nie ruszaj max camera distance,to bardzo ważne by mieć możliwość ją czasem oddalić.
Część osób mówi,że po zmianie na DX9 dostała boosta do klatek,ja tego nie odczuwam ale jak jesteś zainteresowany:
- Create a Shortcut for Wildstar.exe (right click -> create shortcut) or (Alt+drag into where you want it)
- Right click the shortcut and open Properties
- At the tab Shortcut there a text box named Target, you'll see the link for the original Wildstar.exe in between quotation marks. type -dx11 or-dx9 after the last Quotation mark. Should look like "\Wildstar.exe" -dx11 or "\Wildstar.exe" -dx9 after you done.
- Press apply, OK and run the game through that shortcut.
Jestem leniwy i tylko wkleje notke z innego forum ![:)]()
EDIT: Po patchu dostałem niesamowitego boosta do fps'ów,mimo wszystko optymalizacja dalej wymaga pracy,gra często wadzi się ze sprzętem od konkretnego producenta,mimo wszystko są w tym kierunku prowadzone prace,tylko trzymać kciuki i mieć nadzieję,że niczego nie skopią bo rajdy w tej gierce są warte świeczki.