Order & Chaos Online

Zastanawiam się czy gra ktoś z was w to MMORPG na Androida? Jeśli tak to jakie są wasze opinie na jego temat?

Ja grałem przez chwilę, bo GEYloft nie umie konwertowac gier pod tegre 2 i na moim transformerze nie da rady pograć. Ogólnie wrażenia dobre, wprowadzili teraz dungeony i wiele innych ciekawych rzeczy. Gra dosyć sporo ludzi, nawet byłem w jakiejś polskiej gildii, więc o towarzystwo nie powinieneś się martwić. Poza tym słyszałem, że mają połączyć serwery androidowe z serwerami dla urządzeń Apple (o ile nie zrobili już tego) więc liczba graczy się zwiększy.

Tytuł godny polecenia, na prawdę ! Niestety na moim kalkulatorze [galaxy gio] także nie działa ;s

Do działania Order&Chaos Online potrzeba smartfona z procesorem opartym na architekturze ARM7(tylko droższe telefony), niestety te które posiada większość ludzi posiadają przestarzałe CPU z ARM6 na których nie ma szans na odpalenie tego tytułu jak i wielu innych równie ciekawych.

Kilka przykładowych modeli(szrotu) na których O&CO nie ruszy: LG Gt540/P500/ME350, SE Xperia X8/X10mini/X10mini pro, Samsung i5700 Spica/i5800/Galaxy Mini/Gio/Ace/Galaxy Y/Galaxy 551, HTC Wildfire/Wildfire S/Hero/Legend/Magic, ZTE Blade i wiele innych.

a na Xperia neo poszło by?

Tak, na SE Xperia Neo Order&Chaos Online pójdzie:)

Wystarczy wejść na.

Założyć konto / zalogować się.

Dodać swojego fona.

Reszta to tylko przeglądanie i patrzenie co obsługuje Twoja zabaweczka.

Jeśli coś nie pójdzie to stronka nie pozwala nawet pobrać ;)

Na moim SE Xperia Neo V smiga az milo ;) warto zagrac :)

A gra trochę ludzi? Co się robi w tym MMO oprócz wbijania lvl-a? Są jakieś dungeony może albo coś ;P?

Należy dodać, że gra jest przez 3 miesiące bezpłatna, a potem płaci się jakieś tam grosze. Grałem troszkę na Galaxy SII, gra się dobrze, ale trzeba być desperatem albo nie mieć dostępu do lapka/blaszaka żeby w to grać ;]. Gra jest ciekawa ma dobrą grafikę [jak na smartfona], aczkolwiek na dłuższą metę męczy.

@edit

Jeśli w niedalekiej przyszłości zrobią doczepiane analogi [np. z pada][wiem, iTab2 czy iPad2 już to ma], to z chęcią wrócę do gry.

Mam takie pytanie, podczas godziny grania ile MG internetu pochłonie ta gra?

Mam dla Ciebie złe wieści Mkill, ta gra wymaga WIFI, na internecie od sieci komórkowej nie można grać, producent zablokował taką możliwość(najpewniej ze względu na dużo danych przesyłanych przez grę lub na lagi w necie mobilnym utrudniające rozgrywkę).

O kurcze, w domu to ja se na kompie mogę grać, miałem nadzieje żeby czasem na uczelni pograć czy w pociągu itp.

Gra jest ciekawa ma dobrą grafikę [jak na smartfona], aczkolwiek na dłuższą metę męczy.

Zastanawiam się czy gra ktoś z was w to MMORPG na Androida? Jeśli tak to jakie są wasze opinie na jego temat?