Witam.
Na wstępie opowiem jak to się +/- zaczęło
W listopadzie założyłem organizacje esportową i zacząłem szukać drużyn/graczy do najpopularniejszych gier esportowych. Zgłosiło się kilka drużyn/graczy i jakoś to starłem się ogarnąć żeby miało ręce i nogi, ale jak widać nie wyszło. Jednym z najważniejszych powodów dla którego gracze odchodzili to, że na start nie chciałem jednym zapłacić za grę. Bez przesady, że mam dawać pieniądze graczom , o których scena esportowa jeszcze nie słyszała i nic pod moją banderą jeszcze nie wygrali.
Najgorsze jest to, że przy projekcie cały czas siedziałem sam i było naprawdę ciężko, musiałem ogarnąć każdą drużynę, stronę, zapisywać na turnieje, szukać przyszłych sponsorów i do tego jeszcze życie prywatne.
Mimo wszystko chcę znów wznowić projekt i zacząć wszystko od początku, ale tym razem z ekipą.
Myślę, że na początku przyda się:
Webmaster [x]
Grafik [x]
Opiekun CS:GO [x]
Opiekun LoL [x]
Najbardziej na start poszukuje opiekunów sekcji. Nie musi to być CS:GO czy LoL jak wypisałem wyżej, może być Hearthstone, Starcraft, HotS itd. Żeby znów nie było za dużo na start to wybiorę tylko dwóch opiekunów na początek do dwóch sekcji. Reszta osób, które się zgłoszą, ale się nie dostaną bo ich sekcja się nie dostała to prosiłbym o stały kontakt ze mną, bo może w przyszłości dodam sekcję i będę poszukiwał opiekuna.
Od opiekuna sekcji będę wymagał:
- Dziennych raportów,
- Poszukiwanie nowych graczy jeżeli będzie brakowało w drużynie,
- Obserwowanie sceny esportowej danej gry (nie tylko największe ligi gdzie grają najlepsi gracze),
- Obserwowanie polskich streamerów, którzy mogli by w przyszłości pomóc nam w rozwinięciu organizacji,
- Opieka nad drużyną/graczami.
Co ja mogę zaoferować od siebie? Aktualnie niewiele, ale o tym wolę prywatnie z daną osobą porozmawiać.
To chyba tyle, mam nadzieję, że zgłosi się kilka osób.
Jeżeli ktoś chce się ze mną skontaktować to proszę o maila na PW.
Można też pisać na ten mail: contact@datezplayz.com
Pozdrawiam.