Witajcie.
Mam dla was dziś sposób jak dostać za darmo orginalne gry. Niektóre mniej lub więcej znane ale do rzeczy.
Wszystko co musicie zrobić to zalozyć konto na na tej stronie http://www.tremorgames.com/?ref=41703 . i zacząć zbierać punkty.
Możecie je zbierać na rózne sposoby. Grajac w gry i robiąc achivmenty. Wypełniająć ankiety. Czy też zdobywanie róznych trofek jak np zebranie 20 przyjaciół.
Czy też zapraszanie znajmoych tak jak ja to robie teraz.
Co ja za to dostaje? Ja dostane 20% coinow zebranych przez was z offert takich jak ankiety i inne konkursy przy czym wy nie tracicie nic!! Dostaniecie tyle ile powinniście.
Oprócz tego że za zebrane coinsy możecie wybrać sobie dowolne gry z ich sklepu(jak narazie mam 2 gry z tej strony, a mój znajmoy już kolo 5 wiec to naprawde łatwy sposób na orginalne gry) organizowane sa także "give aways" do których można dolaczyć po zebraniu odpowiedniej ilości pkt i o ile mamy szczescie możemy wygrać naprawde fajne gry nie tracąc naszych pkt.
Tutaj może jeszcze podam przykładowe ceny.
Max Payne 3 13,5k coinsow.
Call Of Duty MW3 25k coinsow.
Magicka 790 coinsow.
Commandos 2 295 coinsow.
Ja w niecaly tydzien zebrałem prawie 1.2k pointow z praktycznie samych gier grajac max godzinke dziennie i zbierajac achivmenty.
Wiec naprawde mozna łatwo dostać orginalne gry.
Dziekuje za uwage i życze miłego zbierania coinsow:)