Origin, a Mass Effect 2 oraz coś o ME 1

Czy jeśli usunę Mass Effect 2 z Origina to mogę go potem ponownie dodać? Chciałbym zrobić taki myk, że dodam w angielskiej wersji językowej i kupił sobie DLC do niego.

Czy jest jakaś możliwość dodania Mass Effecta 1 do Origin? Mam wersję kupioną w CD-Action 2 lata temu, ale jak próbowałem wpisać numer seryjny to nie dodawało. A mam problem, bo gra nie chce mi się uruchomić na Windowsie 8. Chyba, że ktoś zna rozwiązanie tego problemu.

Skoro gra jest przypisana do Origina, to nawet po odinstalowaniu będzie tam widniała. Język (o ile jest dostępny inny) wybiera się podczas instalacji~

Starszych gier nie można dodawać z automatu, musisz skontaktować się z supp wysyłając zdjęcie pudełka do gry, klucz etc etc

Chodzi mi nie o odinstalowanie gry, bo jej nawet zainstalowanej nie mam. Chodzi mi o usunięcie z Origina. By jej na Originie nie było.

Ja jak dodawałem dragon age z dodatkiem to potem usunołem te gry z orgina , a potem konto. Tylko ze nie gralem w gre jeszcze i jak ponownie chcialem dodac do innego konta orgin te gry to musialem sie skontaktowac z ludzmi od strony i wyjsnic sytuacje.

Gra jest podpięta pod konto, nie da się jej całkowicie usunąć. ; o No chyba, że skontaktujesz się z supp i poprosisz o zmianę języka.

No mi chodzi by była wciąż na moim koncie. Z tą zmianą języka to się skontaktuję. ME 1 też już mi się uruchamia. Pozostaje więc sprawa zmiany języka w ME 2 oraz dodanie ME 1 do Origina. Nie wiem właśnie jak to pójdzie, bo na Originie można kupić ME 1 bez DLC z asteroidą, a w CDA byla wersja właśnie z tym DLC.

Hm.. Nie pamiętam dokładnie gdzie (Bodaj przy dodawaniu gier jakoś) jest napisane, że w przypadku gier starszych niż jakiś tam rok, jest możliwość dodania po przesłaniu skanów keya do supp, czy coś w ten deseń.

Swoją drogą mi ME z automatu dodało, nie kupowałem przez origin, miałem zainstalowaną na kompie i mi po prostu dodało w wersji angielskiej. ; o

Dunno, origin dziwna platforma, ale przynajmniej supp szybko odpisuje.

Ano. Odpisali mi max półgodziny po tym jak wysłąłem pytanie z problmem, że nie mogę odpalić ME 1 na Win8.

Czy jeśli usunę Mass Effect 2 z Origina to mogę go potem ponownie dodać? Chciałbym zrobić taki myk, że dodam w angielskiej wersji językowej i kupił sobie DLC do niego.

Czy jest jakaś możliwość dodania Mass Effecta 1 do Origin? Mam wersję kupioną w CD-Action 2 lata temu, ale jak próbowałem wpisać numer seryjny to nie dodawało. A mam problem, bo gra nie chce mi się uruchomić na Windowsie 8. Chyba, że ktoś zna rozwiązanie tego problemu.