Witam. Otóż mam problem z originem . Chodzi o to że cały czas jestem w trybie offline i nie da się przejść na tryb online przez co nie mogę grać w fifę 13. Ktoś wie o co chodzi? Klikam przejdź do online i nic się nie dzieje. To nie są problemy z internetem/serwerami bo już od kilku dni tak jest. Proszę o pomoc
Origin WTF?!
Może masz odznaczoną aktualizacje w opcjach i na starej wersji orgina nie możesz się zalogować. ;o
Ja specjalnie włączyłem orgina, żeby sprawdzić, czy u mnie też tak jest, ale ładnie się zaktualizował i normalnie przechodzi do trybu online
Teraz spradziłem , na necie od orange wszystko ładnie hula , na lokalnej radiówce ani ja , ani kumpel nie możemy się zalogować do trybu online , origin zaktualizowany .
EDIT:
WIE KTOS O CO CHODZI? WYDAJE 120 ZL NA GRE A NAWET NIE MOŻNA POGRAĆ , NO WTF

Witam. Otóż mam problem z originem . Chodzi o to że cały czas jestem w trybie offline i nie da się przejść na tryb online przez co nie mogę grać w fifę 13. Ktoś wie o co chodzi? Klikam przejdź do online i nic się nie dzieje. To nie są problemy z internetem/serwerami bo już od kilku dni tak jest. Proszę o pomoc