Witam w tamtym roku zakupiłem Reckoning no i dziś wszedłem na Polskie forum gry i już było spolszczenie.No i instaluje Origin a tu pusta lista moich gier.Przy instalacji prosi abym podał klucz aktywacyjny a ja zgubiłęm ten klucz ale z tego co czytałem po różnych forach ,że wyskoczy iż klucz jest wykorzystany.Miał ktoś z was taki problem jak tak to pomóżcie.
Origin znikła gra z listy
Powiem tak kolego , ze mialem ten sam problem , zakladam ze gre kupiles na allegro w dobrej cenie. Zrobilem tak samo w przypadku fify 12 , a co sie okazuje duzo tych *sprzedawcow* Cisnie nie legalne kody ktore sa wykradane i pozniej banowane przez Orgin , taka odpowiedz dostalem w swojej sprawie od supportu , w momecie gdy po 3 miesiacach uzytkowania fify znikla. Pozdrawiam.
Ja kupiłem w empiku.
Skontaktuj się z supportem origin. Pewnie to jakiś problem od nich.
Witam w tamtym roku zakupiłem Reckoning no i dziś wszedłem na Polskie forum gry i już było spolszczenie.No i instaluje Origin a tu pusta lista moich gier.Przy instalacji prosi abym podał klucz aktywacyjny a ja zgubiłęm ten klucz ale z tego co czytałem po różnych forach ,że wyskoczy iż klucz jest wykorzystany.Miał ktoś z was taki problem jak tak to pomóżcie.