Oryginalny build

Znacie jakis oryginalny build do jakiejś postaci?
Mam na mysli takie coś co da fun i nie bedzie takie zwykłe. Cos jak facebreaker tylko zeby dzialalo na troche nizszczych poziomach.

Detonate corps.

Wejdź na forum, poszukaj tematów o "bezużytecznych" skillach i zbuduj się pod nie, ja osobiście miałem dużo zabawy ze skillem "Arc", ale rzeczywiście mocno odstawałem z dmg.

Yamiji, jeśli nie masz pojęcia na temat Arc i jak nim grać czy też budować buildy to proszę nie opowiadaj głupot T_T

Oryginalny build to to nie jest ale spróbuj sobie Crit Spectral Throw Shadow. Na 68lvlu solowałem Atziri :D

Wejdź na forum, poszukaj tematów o "bezużytecznych" skillach i zbuduj się pod nie, ja osobiście miałem dużo zabawy ze skillem "Arc", ale rzeczywiście mocno odstawałem z dmg.

Odstawałeś z dmg grając Arcerem? To gratuluję Kappa

@topic

Spróbuj wykminić coś pod glacial cascade, bo skill ma potencjał. Może dołóż do tego ele prolif cold snap czy cuś? Nie wiem.

Odstawałeś z dmg grając Arcerem? To gratuluję Kappa@topicSpróbuj wykminić coś pod glacial cascade, bo skill ma potencjał. Może dołóż do tego ele prolif cold snap czy cuś? Nie wiem.

To było jakiś czas temu, może coś się w tym wzgędzie zmieniło...

w sumie to odblokowałem sciona i zaczalem grac pod spec throwa, dzieki za pomoc

Kto złośliwy mógłby napisać że udało Ci się znaleźć wyjątkowo oryginalny "build" - bo przecież takiego szukałeś i taki dałes temat wątku na forum :)

Ale nie przejmuj się, ważne że Ci się fajnie gra, zresztą, tylko Ty wiesz, co miałeś na myśli, pisząc że to ma być co oryginalnego.

A może uda Ci się, grając dalej, zastosować jakieś własne tricki które będą ciekawie współpracowały z tym "Spectral Throw" bedą na tyle oryginalne, że napiszesz Nam o tym :)

Miłego grania :)

Szeptun, to i tak było niemiłe i bardzo ironiczne... Co do buildów do poe, to szukaj na oficjalnym forum i tam zakładaj tematy, bo tu dobrej pomocy w sprawie poe nie otrzymasz....

Kto złośliwy mógłby napisać że udało Ci się znaleźć wyjątkowo oryginalny "build" - bo przecież takiego szukałeś i taki dałes temat wątku na forum Ale nie przejmuj się, ważne że Ci się fajnie gra, zresztą, tylko Ty wiesz, co miałeś na myśli, pisząc że to ma być co oryginalnego.A może uda Ci się, grając dalej, zastosować jakieś własne tricki które będą ciekawie współpracowały z tym "Spectral Throw" bedą na tyle oryginalne, że napiszesz Nam o tym Miłego grania

widze ze mnie nie zrozumiales. Ze względu że odblokowałem sciona postanowiłem zagrać spectral throwem, to nie ma nic zwiazanego z oryginalnością tylko poprostu znalazlem cos co mi odpowiada .

@
Froippi
Mam dla Ciebie dwie rady:
- jeśli lubisz narzekać i widzieć dookoła złe duchy, to w porządku, jeśli jednak nie, to zastanów się, czy dałbyś sobie rękę uciąc za pewność co do tego jakie były moje intencje
- "wygogluj" sobie definicje słowa "ironia"

@
SuchCio
Skoro szukałeś czegoś co Ci będzie pasowało i nie musiało to być oryginalne, to może warto na przyszłość tytułować wątek na forum zgodnie z prawdą ?

I żeby nie było, że nie na temat :)
Informacja dla tych którzy przeczytawszy temat wątku wchodzą tutaj sadząc że dowiedzą sie czegoś na temat oryginalności buildów w grze Path of Exile:
- build pod skill "Spectral Throw" jest popularny i dostępny jak wszystko w grze, dla każdej klasy. Nie trzeba odblokowywac Sciona aby tak grać, jedyna przewaga Sciona, polega na tym; że dostaje tego skilla w kamyku od razu na początku, a inne klasy muszą go kupić, znaleźć lub dostac od znajomego... to nie jest nic wielkiego.
Sam mogę dać komuś taki kamyk na serwerze EU - liga Ambush ---- jeśli dopiero zaczyna a chciałby grać pod taki "build" lecz inną klas niż Scion.

Pozdrawiam myślących i czujących pozytywnie :)

Nienawidze rozmawiać z idiotami... Prosze o zamkniecie tematu

PS. Temat jest o szukaniu oryginalnego buildu ale go "wstrzymałem" ze względu na to że teraz gram juz takim. Odpowiedzi wykorzystam w późniejszym czasie.

SuchCio uważasz Szeptun za idiotę, dobrze Ci napisał.

trochę źle ustawiłeś tytuł tematu

Zamykam na prośbę autora.

Znacie jakis oryginalny build do jakiejś postaci?
Mam na mysli takie coś co da fun i nie bedzie takie zwykłe. Cos jak facebreaker tylko zeby dzialalo na troche nizszczych poziomach.