Osłabienie Komputera

Witam. Zawsze jeśli działo się coś niedobrego z moim komputerem, bo radziłem sobie sam, jednak teraz jest coś z czym poradzić sobie nie potrafię.

Otóż. Wczoraj grałem sobie spokojnie we wszystko co chciałem, wow, bf3, rift, goat symulator (lol) i tak dalej na najwyższych detalach, wszystko na max. Dzisiaj włączam komputer i nawet pisanie tego tematu mi się zacina. Nic nie potrafie zrobic płynnie. Nikt nie siedział na komputerze od wczoraj prócz mnie. System zakmnął się prawidłówo, tak jak zawsze.

Ktoś może ma jakieś pomysły? Wydaje mi się, żę to wina wirusów, czy coś.

Przeskanuj wszystko dokładnie antywirem, przeczyść CCleanerem.

Jaki polecasz antywirus?

ESET NOD 32

Jeśli to coś poważniejszego to nie sądze żeby ktoś ci tu mógł pomóc. To przecież forum o mmorpg...

Komputer stacjonarny czy notebook?

Przydałyby się logi z http://www.dobreprogramy.pl/OTL,Program,Windows,19450.html.

A co do antivira to cały czas jade na comodo free i nie narzekam.

Ja używam NODa i nigdy nie narzekałem.

@Excelsus

Już nie jeden uzyskał pomoc z zakresu różnych dziedzin na tym forum...

To sterowniki xD W programie pisało, że mam najnowsze, ale najwyraźniej postanowił sie zepsuć i musiałem reinstalować ^^

Czasami tak bywa...

Często mam, że sterownik ekranu przestał działać i po 3 sekundach odzyskuje zdolność, albo dźwięk sie wali bo mam podpięte głośniki pod integre, a pod SoundBlastera słuchawki :P .

Do zamknięcia.

Witam. Zawsze jeśli działo się coś niedobrego z moim komputerem, bo radziłem sobie sam, jednak teraz jest coś z czym poradzić sobie nie potrafię.

Otóż. Wczoraj grałem sobie spokojnie we wszystko co chciałem, wow, bf3, rift, goat symulator (lol) i tak dalej na najwyższych detalach, wszystko na max. Dzisiaj włączam komputer i nawet pisanie tego tematu mi się zacina. Nic nie potrafie zrobic płynnie. Nikt nie siedział na komputerze od wczoraj prócz mnie. System zakmnął się prawidłówo, tak jak zawsze.

Ktoś może ma jakieś pomysły? Wydaje mi się, żę to wina wirusów, czy coś.