Osoba do druzyny rankingowej poszukiwana - Nordic

Witam poszukujemy 5 osoby do drużyny rankingowej jest nas :

1. ja - gram ADC na bocie

2. Kolega gra supportem na bocie ze mna

3. Kolga gra Mida

4. Kolega gra Top/jungle

Poszukujemy Jungler/Top lub Mida w druzynie panuje luzna atmosfera nikt nikogo nie wyzywa jest ok. Posiadamy wlasny kanal TS3(pernametny)/Skype

Wiek nie gra roli byle by ogarniał lola u nas w druzynie jest gracz co ma 11lat i ogarnia najstarszy ma 26lat weteran lola od S1 ;) Kapitanem jestem ja z uwagi na doswiadczenie i najlepsze ELO z druzyny(ja w rankedach jestem kapitanem zazwyczaj ;)). W rankedach raczkujemy gramy for fun a nie dla elo ;)

Jesli masz ochote z nami pograc to napisz na PW badz komunikator albo na nick w LoLu ;)

kontakt:

gg - 3033055 (ja) 5320455 (kolega)

ts3 - ts.net.pl pokoj 221 haselko 123

Skype - VampirLordPL (ja) krystan.kraczyk130 (kolega)

LoL - VampirLordPL (ja) zolwiku (kolega)

Jak gracie dla funnu, to czekaj na mnie :). Ślamozarnie biję lvl, w lolu, ale idzie jak krew z nosa. Dobrze mi w jungli, chociaż topa jestem sam w stanie utrzymać.

Anuluje

.

Chętnie bym z wami pograł, bo moim main'em jest Jungle. Ale niestety Ta gra mi się już trochę nudzi, jeśli wrócą mi chęci do gry to jak najbardziej reflektował bym na grę z wami :)

Kurde ja mam w lolu z 16 lvl dopiero chyba :P

Kurde ja mam w lolu z 16 lvl dopiero chyba

To znaczy, że jak wbijesz 30 lvl to zagrasz z teamem czy jak ? I napisz chociaż od biedy na jakich liniach grasz, to będą wiedzieli kogo się spodziewać gdy już wbijesz ten wymagany poziom do rankegów.

Jak zbierzecie pięciu, nawet bez 30 lvl, to zaprasza do Go4LoLa w tą środę http://www.esl.eu/pl/lol/go4lol/5on5/166/

Ja wszędzie sobie pogram ;p bo jakoś nie ograniczałem się do jednej lini ;) ale oczywiście to się może zmienić bo w końcu lepiej jest się ustawić na jednym pasie :P.

Na chwile obecną moimi ulubionymi postaciami to akali,darius,khartus,garen,ashe

Witam poszukujemy 5 osoby do drużyny rankingowej jest nas :

1. ja - gram ADC na bocie

2. Kolega gra supportem na bocie ze mna

3. Kolga gra Mida

4. Kolega gra Top/jungle

Poszukujemy Jungler/Top lub Mida w druzynie panuje luzna atmosfera nikt nikogo nie wyzywa jest ok. Posiadamy wlasny kanal TS3(pernametny)/Skype

Wiek nie gra roli byle by ogarniał lola u nas w druzynie jest gracz co ma 11lat i ogarnia najstarszy ma 26lat weteran lola od S1 ;) Kapitanem jestem ja z uwagi na doswiadczenie i najlepsze ELO z druzyny(ja w rankedach jestem kapitanem zazwyczaj ;)). W rankedach raczkujemy gramy for fun a nie dla elo ;)

Jesli masz ochote z nami pograc to napisz na PW badz komunikator albo na nick w LoLu ;)

kontakt:

gg - 3033055 (ja) 5320455 (kolega)

ts3 - ts.net.pl pokoj 221 haselko 123

Skype - VampirLordPL (ja) krystan.kraczyk130 (kolega)

LoL - VampirLordPL (ja) zolwiku (kolega)