Osoba do duo (Silver III i w górę)

Witajcie. Słowem wstępu powiem, że jeszcze w poniedziałek w nocy byłem w Silver I. Miałem już kilka szans na awans do złota, jednak nie udało się. Dziś, to jest czwartek po południu, jestem w Silver III i mam 13 punktów. Grałem już chyba każdą postacią którą można wykierować grę, Akali, Lee Sin, Caitlyn, Cho'gath, Fizz. Pomimo że wychodziłem z linii ze statami na przykład 6/1, 9/1, 5/2, 7/0, zawsze w mojej drużynie był ktoś, kto miał 0/10, 1/11 etc. NP. przed chwilką zniszczyłem Urgota na bocie Caitlyn, ale gdy zaczął się Mid-Game, zostałem ZGWAŁCONY ZJEDZONY I SPONIEWIERANY przez Fizza 16/0 (na koniec gry miał 25/0 ._.)

Stąd, proszę i zapraszam (błagam?) kogoś, kto generalnie ogarnia tą grę, potrafi zagrać na każdej linii jeśli trzeba, potrafi farmić, potrafi się ustawiać w TF'ach, po prostu potrafi grać. Poza tym, mikrofon i TS3, 14 lat+. Aha, no i musisz być fajny :D Pozdrawiam, czekam na odpowiedź.

Po prostu jesteś słaby i nie zasługujesz na grę w goldzie, pozdrawiam

Chłopie z takim podejściem to ty nigdy nie wyjdziesz z tego czegoś. Nie ma czegoś takiego jak : PRZEGRYWAM PRZEZ GÓWNO A NIE TEAM. Każdą grę można wygrać. Jeśli fizz miał 16/0 to stawiam, że pozostali z drużyny przeciwnika nie mieli ani jednego fraga (i suppose) czyli wystarczy jakoś zmobilizować team do focusowania go. Takim podejściem nigdy nic w tej grze nie zrobisz. W I Sezonie gniłem w tzw. Elohell a teraz gdzie jestem? Platyna IV. Wcześniej też tak myślałem jak ty. Lecz teraz to się zmieniło i polecam również Tobie nad tym pomyśleć. Tyle odemnie.

I powodzenia w szukaniu "kogoś, kto generalnie ogarnia tą grę, potrafi zagrać na każdej linii jeśli trzeba, potrafi farmić, potrafi się ustawiać w TF'ach, po prostu potrafi grać"

PS : Jeśli ktoś ogarnia laning-phase + ustawia się dobrze w TF-ach to jest w Diamencie.

@EDIT

@UP

http://www.lolking.net/summoner/eune/34714073 - heheszki

Ja powiem tak zamiast narzekac na team to czasami ich wspieraj ja od jakiegos czasu tez narzekalem na team ze trashe i w ogole (bylem w silver 1) przestalem flejmic od jakiegos czasu i gdzie juz jestem gold 1 jutro moze podejde do platyny ;) ... Dobra rada nie flejmuj i wspieraj team nawet jak padna mow ze nic sie nie stalo i zeby sie nie martwili a napewno zajdziesz jeszcze daleko ;)

To tak, Damax, wiedziałem że któryś tutaj takie coś powie, ale tam, ty wiesz lepiej jak ja gram co? ;) Chodzi o to, że ja ich nie flejmie, kiedyś tak robiłem, ale dawno temu stwierdziłem, że nie ma to sensu, bo kiedy mówisz mu coś sensownego i konstruktywnego, a oni na to, że " i f*ck your mother" albo "you" no to cóż...

Jeśli ktoś jeszcze chce mi powiedzieć że jestem słaby to niech sobie daruje, bo jakoś mnie to nie bardzo interesuje :D

Jak chcesz zagrac, to dodaj mnie na skype. Nazwa : fenkhs

west czy nordic? jak west dodaj mysizexxl skype

Akali, Lee Sin, Caitlyn, Cho'gath, Fizz
Ponad połową z nich nie masz żadnych szans na wycarrowanie gry. Np. taki Fizz to win a lane, lose a game. A to, że ktoś ma 16/0 jak wychodzi z linii, to po prostu zmyślona bajka. Takie rzeczy się nie trafiają na Silver III+.
Ponad połową z nich nie masz żadnych szans na wycarrowanie gry. Np. taki Fizz to win a lane, lose a game. A to, że ktoś ma 16/0 jak wychodzi z linii, to po prostu zmyślona bajka. Takie rzeczy się nie trafiają na Silver III+.

Ja ostatnio zrobiłem na rankedzie silver II pente fizzem, wyszedłem ze statami 17/3 :P

Ja nordic..

Taka prawda, w bronze, silver a nawet w godzie potrafią się trafić osoby z ilorazem inteligencji mniejszym od pierwotniaka. Ile to ja gier widziałem, gdzie 1/2 linie były wygrane a pozostałe były w 10 minucie pushnięte do inhibitorów. 80% graczy z bronze/silver i ok 10% z golda nie zna podstaw gry (pickowanie/banowanie/garnie kill4kill/wardowanie) i z takimi osobnikami niestety trudno wygrywać gry; dla przykładu ja na jungli 7/1/12, na topie Darius 10/10, na midzie Fizz 1/15 (1st pick) któremu wpadłem może na 1 gank do 20 min bo padał zanim zdążyłem dojść do mida, a na bocie Sona która nie wie co to ward i Caitlyn 3/12 płacząca co minutę o ganka ("cuz jungler are 2rd support!" językiem przeciętnego gracza lola), na które zresztą nie reaguje i zajmuje się farmieniem. Jak coś mogę zagrać, nick Ciamciaram.

Witajcie. Słowem wstępu powiem, że jeszcze w poniedziałek w nocy byłem w Silver I. Miałem już kilka szans na awans do złota, jednak nie udało się. Dziś, to jest czwartek po południu, jestem w Silver III i mam 13 punktów. Grałem już chyba każdą postacią którą można wykierować grę, Akali, Lee Sin, Caitlyn, Cho'gath, Fizz. Pomimo że wychodziłem z linii ze statami na przykład 6/1, 9/1, 5/2, 7/0, zawsze w mojej drużynie był ktoś, kto miał 0/10, 1/11 etc. NP. przed chwilką zniszczyłem Urgota na bocie Caitlyn, ale gdy zaczął się Mid-Game, zostałem ZGWAŁCONY ZJEDZONY I SPONIEWIERANY przez Fizza 16/0 (na koniec gry miał 25/0 ._.)

Stąd, proszę i zapraszam (błagam?) kogoś, kto generalnie ogarnia tą grę, potrafi zagrać na każdej linii jeśli trzeba, potrafi farmić, potrafi się ustawiać w TF'ach, po prostu potrafi grać. Poza tym, mikrofon i TS3, 14 lat+. Aha, no i musisz być fajny :D Pozdrawiam, czekam na odpowiedź.