Osoba do duo

Siema!

[coś o sobie]

Mam na imię Dominik, mam 17 lat i gram na midzie ( ewent jungle ). Moje mainy to: Ahri,Katarina,LB ( mid ) j4,xin zho,jax ( jungle )

Przez ostatnie 3 miesiące nie tykałem się LoL-a i teraz chciałbym wrócić tak na poważnie. Do formy wróciłbym w 3 dni.

Szukam kogoś do duo. Chciałbym żeby ta osoba umiała grać na poziomie przynajmniej golda.

Sam z tego co wiem spadłem do srebra z powodu długiej przerwy.

Oczywiście wielkim + byłby fakt gdyby wiek tej osoby był zbliżony do mojego ponieważ wydaje mi się że przyjemniej by się rozmawiało :)

Jeżeli ktoś jest chętny to proszę o wstępny kontakt pod tym postem :D

P.S.Dodam również że lubię kombinacje mid + jungle i fajne combo postaci typu jax + kata.

Jeżeli macie jakieś pytania to śmiało :)

Serwer?

Siemka mam 15 lat Gold 5 serw
EUNE

Mogę z tobą pograć moje mainy to amumu,rumble,nasus,akali mogę tez zagrać suppa ale to w najgorszym przypadku

Cześć,

Silver 4 (pełno noobów, solo ciężko wyjść)

Ogółem Preferuje Mid,ADC a w ostateczności top/jungle

sam lamisz, i nie umiesz wyjsc :)
cerrowac w silverze 4 to tak jak w bronzie

warn_ico.png
Offtop ~ NS

Mistrzu wycarruj gre gdy w 5 min jest już 4:0 dla przeciwnika i kazda linia przeciwna zaczyna zgarniac kille a ja zostaje do maksimum na 0 deathów aż sie kilku na gank nie zrzuci :) albo ci ktoś przyafkuje, to naprawde samemu wycarrujesz 5 przeciwników.

Pozdro i nie pieprz głupot bo samemu nie da się wygrać, ktoś musi ci pomóc chociaż troche a tego brakuje.

warn_ico.png
Offtop ~ NS
Mistrzu wycarruj gre gdy w 5 min jest już 4:0 dla przeciwnika i kazda linia przeciwna zaczyna zgarniac kille a ja zostaje do maksimum na 0 deathów aż sie kilku na gank nie zrzuci albo ci ktoś przyafkuje, to naprawde samemu wycarrujesz 5 przeciwników.Pozdro i nie pieprz głupot bo samemu nie da się wygrać, ktoś musi ci pomóc chociaż troche a tego brakuje.

Naprawdę grasz na midzie i nawet nie umiesz wyccerować teamu ??

Ja akali wygrywam grę na początku staty op i po linie biegram dla innych pomagać.

Wyszedłem z silvera do gold 5 grając sam więc nie pieprz głupot że nie można

Po prostu grać nie umiesz.

I jak mówię mogę pograć z tb te duo bo już z golda 5 trudniej wyjść

@up

a co to za roznica gold 5 czy silver 4, przeciez to ten sam syf. zacznij sie madrzyc dopiero jak wbijesz d1 i 50+ pkt.

warn_ico.png
Offtop ~ NS
Naprawdę grasz na midzie i nawet nie umiesz wyccerować teamu ??Ja akali wygrywam grę na początku staty op i po linie biegram dla innych pomagać.Wyszedłem z silvera do gold 5 grając sam więc nie pieprz głupot że nie możnaPo prostu grać nie umiesz.I jak mówię mogę pograć z tb te duo bo już z golda 5 trudniej wyjść

Grając samemu? No no rozumiem że jak cały team wyjdzie i zostaniesz 1v5 to też wygrasz?;>

warn_ico.png
Offtop ~ NS
Grając samemu? No no rozumiem że jak cały team wyjdzie i zostaniesz 1v5 to też wygrasz?;>

Na początku tak dam rade sam na 5 ale potem już nie

warn_ico.png
Offtop ~ NS

Piszecie hejtując mnie o zupełnie różnej sytuacji, umiem carrować mid i zwykle jako jedyny wygrywam linie, ale w rankedach nie zawsze gra się linią którą chce, albo rzesza panów "mid or feed" i tyle po carry bo przewaznie ten ktoś przegrywa.

Nie planuje wyjść z tego syfu jak najbardziej lamerskim poziomem bez użycia umiejętności, jak np. granie akali, nie jestem jakimś napaleńcem dla którego głównie liczy się ranking. Obecnie zagrałem 2 rankedy w trakcie miecha bo wiem jak to wygląda z silverze i szkoda mi się męczyć samemu.

Jak chce ktoś pograć duo(Mam Silver V/EUNE ) 18 lat i gram na adc , supporcie, midzie, topie , nick w grze underØØath :)

Warny rozdane, temat wyczyszczony. Proszę nie robić więcej offtopu.

Jesteś moim bratem chyba xd.

Też mam na imie dominik lat 17 i gram na jungle, S4.

EUNE - FruxaQ jak chcesz grać to pisz.

POnawiam pytanie, jaki serwer?

Sorki że nie dawałem znać. Miałem napięty "harmonogram" :D ( zawody, wyjazd etc. )

Skończyłem ze wszystkim i mogę się "oddać" lolowi :P

serwer: eune

nick: UlitmateL0rD

skype: kikuku121 ( błagam nie hejtujcie ;D mam go ~12 lat )

@Edit.

Przepraszam że nie powiedziałem o tym przedtem.

-W tygodniu gram między 16 a 2 rano, zależy jak z lekcjami, mimo wszystko uczeń :D ( nie licząc piątku bo co tydzień jestem zajęty w godzinach 18-22 )

-W sobotę&niedzielę gram o tej godzinie na którą się umówię.

-Wydaje mi się ( bo nie mnie to oceniać ) że jestem w miarę miłą osobą no ale... jak to w moim wieku, czasami jakaś ku**a może się wymsknąć :D

-Bardzo lubię teemo, ale najbardziej jak jest martwy :)

-Moim skromnym celem jest Diamond.

No... to na tyle :D

jbc. piszcie :) Piona!

Cześć,Silver 4 (pełno noobów, solo ciężko wyjść)Ogółem Preferuje Mid,ADC a w ostateczności top/jungle

Komedia.

Jeśli jesteś w silver 4 to jak najbardziej na to zasługujesz.

Mentally challenger = mentally challenged. :)

Naprawdę grasz na midzie i nawet nie umiesz wyccerować teamu ??Ja akali wygrywam grę na początku staty op i po linie biegram dla innych pomagać.Wyszedłem z silvera do gold 5 grając sam więc nie pieprz głupot że nie możnaPo prostu grać nie umiesz.

Jeśli tak za***iście potrafisz wycarrować team to czemu siedzisz w goldzie? :D

Uwielbiam jak goldy / platyny twierdzą, że w najmniejszym stopniu potrafią grać. ;)

Jeżeli ciągle aktualne to z chęcią zagram, aktualnie PLAT 4, jeśli ci to nie przeszkadza, lat liczę sobie 20. W grze napisz do Sickmade. Jeszcze a propo tego Kabooma, nie ma to jak wyjść z silvera, zostać w goldzie 5 i mądrzyć się nad innymi, eh tacy ludzie psują opinie polakom w lolu.

Mi Twój wiek nie przeszkadza raczej to Tobie Mój powinien przeszkadzać :) Mimo wszystko wolę żeby wstępny kontakt był na skype bo wydaje mi się że gra bez komunikacji to gra jak z randomowymi graczami.