Osoba

Poszukuję jednej osoby do zagrania w jakieś przyjemne i nieskomplikowane MMO (najlepiej hack'and'slash). Najwięciej mogę grac w weekendy ale dysponuję także sporą ilością czasu w tygodniu. Resztę informacji ustalimy na gadu-gadu. Osoba z którą mam grac, wcale nie musi miec dużego doświadczenia w grach tego typu!

zależy w co chcesz zagrać.

Zaproponuj jakiś tytuł to się pomyśli :]

Masz tutaj aktywne, podobne tematy typu "Szukam Teamu":

By nie robić zbędnego spamu może dogadasz się z nimi.

@up

On szuka 1 osoby nie teamu :P

Po twoim avatarze widzę że lubisz mythosa ja mógł bym zagrać bo gram w to bardzo długo grałem od wersji Family & Freinds więc zaczołem grać o wiele wcześniej niż inni ;)

I mam dobrego builda pod grandiera

mod_ico.png
To kolega jest aż tak nieśmiały :)? - crracked

Avatara mam takiego bo mi się podoba a mythos nie :P . Proponuje battle of immortals.

@Odświeżam

Chcesz grać? Zapraszam na gg 5504762 ;)

Dalej szukam, ponieważ kolega wyżej zbyt pochopnie ocenił mnie po wieku (i uznał, iż nie nadaję się do gry, jako że mam 13 lat <_< ).

Poszukuję jednej osoby do zagrania w jakieś przyjemne i nieskomplikowane MMO (najlepiej hack'and'slash). Najwięciej mogę grac w weekendy ale dysponuję także sporą ilością czasu w tygodniu. Resztę informacji ustalimy na gadu-gadu. Osoba z którą mam grac, wcale nie musi miec dużego doświadczenia w grach tego typu!