Poszukuję jednej osoby do zagrania w jakieś przyjemne i nieskomplikowane MMO (najlepiej hack'and'slash). Najwięciej mogę grac w weekendy ale dysponuję także sporą ilością czasu w tygodniu. Resztę informacji ustalimy na gadu-gadu. Osoba z którą mam grac, wcale nie musi miec dużego doświadczenia w grach tego typu!
Osoba
zależy w co chcesz zagrać.
Zaproponuj jakiś tytuł to się pomyśli :]
Masz tutaj aktywne, podobne tematy typu "Szukam Teamu":
By nie robić zbędnego spamu może dogadasz się z nimi.
@up
On szuka 1 osoby nie teamu
Po twoim avatarze widzę że lubisz mythosa ja mógł bym zagrać bo gram w to bardzo długo grałem od wersji Family & Freinds więc zaczołem grać o wiele wcześniej niż inni
I mam dobrego builda pod grandiera
Avatara mam takiego bo mi się podoba a mythos nie . Proponuje battle of immortals.
@Odświeżam
Chcesz grać? Zapraszam na gg 5504762
Dalej szukam, ponieważ kolega wyżej zbyt pochopnie ocenił mnie po wieku (i uznał, iż nie nadaję się do gry, jako że mam 13 lat ).
Poszukuję jednej osoby do zagrania w jakieś przyjemne i nieskomplikowane MMO (najlepiej hack'and'slash). Najwięciej mogę grac w weekendy ale dysponuję także sporą ilością czasu w tygodniu. Resztę informacji ustalimy na gadu-gadu. Osoba z którą mam grac, wcale nie musi miec dużego doświadczenia w grach tego typu!