Siema witam joł Czołem. Chciałbym jedną osóbkę zaprosić do zagrania ze mną jakieś mapki parkour escape w minecraft.
Lagów raczej nie będzie ; p a rozmowy to przez skype raczej hmm kontakt gg 8999154
Siema witam joł Czołem. Chciałbym jedną osóbkę zaprosić do zagrania ze mną jakieś mapki parkour escape w minecraft.
Lagów raczej nie będzie ; p a rozmowy to przez skype raczej hmm kontakt gg 8999154
I niby co na takiej mapce będzie się robić ? Skakać i ludziom mówić coś typu " ...ej stary dzisiaj 3 kratki przeskoczyłem, czaisz ? " na co on odpowie "... ja ok 10 bo skoczyłem z górki". -.- nie no super zabawa ale ja jakoś nie widzę parkuru w kwadratkrafcie, bo niby co tam da się zrobić ?
Zagraj zobaczysz założę się że nie przejdziesz chociaż 3 mapek ;] Może się mylę ale uwierz że nie jest tak jak mówisz ;]
Ty chcesz to nagrywac na Youtube czy tak o poprostu bo jak nie to jesli bys chcial ja bym mogl nagrac material na moj kanał ;p
Jeśli chcesz zrobić sobie filmik to proszę bardzo ja nic nie nagrywam chcę pograć z kimś dla przyjemności ; p
Ja w kwadraciki nie gram
To nie graj nikt Cię o to nie prosi...
Jeśli chcesz zrobić sobie filmik to proszę bardzo ja nic nie nagrywam chcę pograć z kimś dla przyjemności ; p
Wiec jesli pozwolisz to chetnie bym nagral jakis material jesli bedziesz chcial zagrac to pisz mi na gg lub skype
@edit
Albo wiesz co moze jednak nie bede nagrywal poprostu pogramy sobie ;p
no ja najchetniej jescze dzis moze tak kolo 16-17 ?