Szukam Osoby bądź kilku osób do wspólnej zabawy z grą Guild Wars 2. Proponuje Skype bądź TeamSpeak 3. Piszcie na moj numer gg napewno się dogadamy
Osoby do Grania
Ja z Chęcią zagram ale od Zera ponieważ nie mialem z kim grać to teraz bedzie przyjemnie grajac z kims od nowa a nie wbijanie monotonnie lvl samemu :>
tez mogę od zera zacząć grę, nowy serwer itd, zgadamy się i możemy dzisiaj wieczorem coś pyknąć
Prawdopodobnie od jutra możemy zacząć grać ( o ile szymuś nie zapomni zaktualizować Guild Warsa )
Jeżeli macie zamiar grać na serive undergound to mogę także pograć, ale niestety nowej postaci nie będę robił, gdyż mam grę już w sumie od miesiąca a mam 24 lvl (mało kiedy gram), także tam mogę z wami czasem pograć.
Ja tez moge z wami pograc ale powiniscie napisac server itd.
Serwer BlackTide Nick Don Cheepsu ale wybierzmy tą samą rase najlepiej i grajmy razem od zera :>
Jak blacktide to se z wami nie pogram bo ja jestem na underworld a blacktide jest praktycznie caly czas full i nie mam jak sie przeniesc.
Przeciez mozecie grac razem majac inne lvl'e i wybierajac inne rasy zawsze mozna sie gdzies spotkac nawet na jakims low lvl spocie a wasz lvl bedzie przeskalowany do lvl lokacji. Pozdro
to zapraszam do naszej gildi Infinitum infinitumguild.pl znajdziecie u nas to czego potrzebujecie Mordeczki
bylem w paru gildiach ale ta zatrzyma mnie na dlugi czas
bardzo9 mila i fajna atmosferka pomoc insty pvp zawsze kazdy znajduje cos dla siebie expienie nowych postaci polecam nick w grze Wezyr
Szukam Osoby bądź kilku osób do wspólnej zabawy z grą Guild Wars 2. Proponuje Skype bądź TeamSpeak 3. Piszcie na moj numer gg napewno się dogadamy