Osoby do wowa ? ;]

Witam chciałbym zebrać garstkę ludzi do gry na jakimś serwerze wowa wotlk 3.3.5a. Najlepiej zacząć od 0. Co by tu dalej najlepszy w wow-a nie jestem więc jak ktoś chce się dołączyć mile widziane było by doświadczenie ;] aaa no i posiadam kanał ventrillo

no cześć ja zaczynam grę na polskim serwerze theatre of dreams (TOD) jak chcesz możesz się dołączyć

Ja tez chętnie zagram.

Pisz na gg :)

Nie polecam ToD'a, strasznie mało działa. Najlepsze są angielskie, jak chcecie na upartego polski to najlepszy będzie Sunwell.

Nie polecam ToD'a, strasznie mało działa. Najlepsze są angielskie, jak chcecie na upartego polski to najlepszy będzie Sunwell.

Niezgodze sie z toba. Na sunwell nieczuc klimatu i wogole gry :/

Wiem bo gralem dlugo. I z Czystym sumieniem polecam ToD. Ostatnio był update i jest duzlo lepiej :)

Przynajmniej cos robia ;)

Na ToD'zie jest "progress" hehe. Sam tam gram i nie narzekam, przynajmniej zaczynając (w sensie mając świeżą 80) nie wybiegnie Ci ktoś z S8 i zdejmie na hita ^^

To ja spróbuje ten server TOD tylko znajdzie się ogarnienta osoba do pomocy xxd?

Dajcie spokój z Privami.... lepiej ściągnać sobie Allods. Bardzo fajnie się gra.

Kurde czy ja mówię o allodsie czy o wowie ? ...

"Dajcie spokój z Privami.... lepiej ściągnać sobie Allods. Bardzo fajnie się gra."

Hehe wiesz Xaorus Niektorzy chca pograc na serwerze gdzie kazdy ma równe szanse i niema zadnych dodatkow i itemuw za to ze płaci ;) tylko wszscy ida tak samo czyli zdobywaja wszystko w grze ;)

A zreszta Allods to nie WoW :)

btw. Tez gram na ToD w Hordzie jak cos to pisz ;) Chetnie pomoge :)

E tam horda.

For The Ally! :D

Jeśli zdecydujesz się grać w Ally to pisz do Chapi jak będę :)

Zapraszam także do gildii :D

Witam chciałbym zebrać garstkę ludzi do gry na jakimś serwerze wowa wotlk 3.3.5a. Najlepiej zacząć od 0. Co by tu dalej najlepszy w wow-a nie jestem więc jak ktoś chce się dołączyć mile widziane było by doświadczenie ;] aaa no i posiadam kanał ventrillo