Osoby do wspólnej gry od zera

Witam,tak jak w temacie poszukuje 3 ogarnietych osóób do wspólnego expa.osobiście deklaruję się na gre tankiem,nie wiem jeszcze czy będzie to Paladyn czy może Warrior poczekaz z podjęciem tej decyzji.Strona Konfliktu jak i Server wspólnie wybierzemy.

ja sie chetnie pisze juz gram na Burning Legion z kolegą , mozecie dolaczyc. Mamy zamiar zalozyc gildie skladajaca sie z max 20 osob ktore beda sie znac i sobie pomagac :)

Wbijajcie chłopaki na server defias brotherhood , ja uciekłem z BL gdyż gra z Polaczkami mnie dobija:).

Ja was zachęcam do grania na Stormscale(ogarnięci gracze wiedzą czym się ten serwer "reklamuje") zemną i kolegami jest 4 osoby a będzie grac jeszcze przynajmniej jedna osoba. Na pewno będą wspólne insty i gildia ; ) Alliance moje gg:11246036 skype:wbij.sie email: fanatykgier0@gmail.com

Witam,tak jak w temacie poszukuje 3 ogarnietych osóób do wspólnego expa.osobiście deklaruję się na gre tankiem,nie wiem jeszcze czy będzie to Paladyn czy może Warrior poczekaz z podjęciem tej decyzji.Strona Konfliktu jak i Server wspólnie wybierzemy.