Osoby do wspólnej gry w różne tytuły

Ej ludzie wbiłem na ts a tam nikogo nie ma -.-

no nie możesz się spodziewać że ktoś będzie 24h :D Ja teraz wróciłem to wchodze na ts, więc zapraszam

Dowiem sie jaka wersja Tery?

Będziemy grali na Terze EU, więc domyślam się że nie będzie Ci to odpowiadało, dlatego nawet nie pisałem

Siemanko Wam! :D Również chętnie pogram z kimś w różne tytułu na dłuższą metę, a nie góra tydzień. :) Osobiście gram jak narazie tylko PoE na nowej lidze ale jestem otwarty na wszelkie propozycje. :) Mam 20lat i gram w miarę możliwości ale zawsze znajdą się dwie godzinki na grę.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

to chodź na ts, jestem póki co sam ponieważ reszta jest albo w pracy albo czymś zajęta :D

Eee EU nie wchodzi gre i tutaj na forum bylo walkowane tygodniami dlaczego.

no okej, Twój wybór :D

EU to w skrocie P2W

dobrze, ale to nasza decyzja i to nie jest temat od ustalania czy Tera EU to p2w czy nie

Ja też pracę właśnie kończę będę niebawem to wejdę na ts'a. :D

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

no okej, ja właśnie wszedłem :D

Okej tak dla informacji, Tera to lekki nie wypał, kilka osób ma problem ze ściągnięciem gry, więc przerzucamy się na TESO, zobaczymy jak to wyjdzie, wszystkich chętnych zapraszamy do wspólnej zabawy! :)

TESO jak najbardziej pisze się a jednorazowy wydatek 60-70zł to nie jest majątek :) Jak coś widzimy się na ts3 :)

warn_ico.png
multiacc ~ NS

TESO rowniez bym byl zainteresowany teraz promocja nawet na steamie :)

A kiedy w chcecie grac w to TESO? W wigildie?

Kiedy będzie czas, w wigilie też ;)

Na wstępie chciałbym zaznaczyć że tak, widziałem post innej osoby mającej taki sam cel, czyli utworzenia grupy osób do wspólnej gry, ale zauważyłem że osoba która zaczęła ten temat ma lekko w d*pie zgłoszenia innych osób.

Więc zaczynając, szukam ludzi którzy chcieliby wraz ze mną stworzyć grupkę osób wspólnie grających w różne gry. Sam obecnie gram w PoE oraz troche w lola, ale jeżeli znajdą się osoby to z chęcią pogram w coś innego.

Jedynymi wymaganiami są:

• Kultura i szacunek wobec drugiej osoby
  • Troche wolnego czasu
  • Możliwość komunikacji przez różne komunikatory głosowe
  • Brak narcyzmu ( może to i dziwnie brzmi, ale personalnie jest to chyba jedna z niewielu cech których po prostu nie zdzierże )

Jeżeli chodzi o wiek to nie jestem wymagający, szczerze bardziej chodzi mi o to aby ktoś mi piszczał podczas rozmowy.

Jesteś zainteresowany/a pisz w tym temacie!

@Edit
Osoby chętne zapraszam na ts
ts6.freets3.net:10325
Kanał 2
Nick Shiratsuki

@Edit2
Podjeliśmy decyzje.
Gra która będzie z przez nas obecnie ogrywana to Tera EU na serwerze Zenobia
Dlaczego Tera? Początkowym zamysłem było FFXIV, ale jednak jesteśmy grupą któa dopiero się tworzy, więc nie jest wiadome czy pogramy ze sobą tydzień, rok, czy pięć lat, chcieliśmy zapobiec sytuacji, że ktoś kupi jakąś gre po czym po przykładowym tygodniu byśmy się rozpadli i kasa poszłaby w błoto, ponieważ komuś nie chciało się samemu grać. Dlatego właśnie zdecydowaliśmy się na Tere, ponieważ raczej nie jest złą grą, do tego jest F2P.
Chętnych zapraszamy do gry, na obecną chwile jest nas 4-5.