Na wstępie chciałbym zaznaczyć że tak, widziałem post innej osoby mającej taki sam cel, czyli utworzenia grupy osób do wspólnej gry, ale zauważyłem że osoba która zaczęła ten temat ma lekko w d*pie zgłoszenia innych osób.
Więc zaczynając, szukam ludzi którzy chcieliby wraz ze mną stworzyć grupkę osób wspólnie grających w różne gry. Sam obecnie gram w PoE oraz troche w lola, ale jeżeli znajdą się osoby to z chęcią pogram w coś innego.
Jedynymi wymaganiami są:
- Kultura i szacunek wobec drugiej osoby
- Troche wolnego czasu
- Możliwość komunikacji przez różne komunikatory głosowe
- Brak narcyzmu ( może to i dziwnie brzmi, ale personalnie jest to chyba jedna z niewielu cech których po prostu nie zdzierże )
Jeżeli chodzi o wiek to nie jestem wymagający, szczerze bardziej chodzi mi o to aby ktoś mi piszczał podczas rozmowy.
Jesteś zainteresowany/a pisz w tym temacie!
@Edit
Osoby chętne zapraszam na ts
ts6.freets3.net:10325
Kanał 2
Nick Shiratsuki
@Edit2
Podjeliśmy decyzje.
Gra która będzie z przez nas obecnie ogrywana to Tera EU na serwerze Zenobia
Dlaczego Tera? Początkowym zamysłem było FFXIV, ale jednak jesteśmy grupą któa dopiero się tworzy, więc nie jest wiadome czy pogramy ze sobą tydzień, rok, czy pięć lat, chcieliśmy zapobiec sytuacji, że ktoś kupi jakąś gre po czym po przykładowym tygodniu byśmy się rozpadli i kasa poszłaby w błoto, ponieważ komuś nie chciało się samemu grać. Dlatego właśnie zdecydowaliśmy się na Tere, ponieważ raczej nie jest złą grą, do tego jest F2P.
Chętnych zapraszamy do gry, na obecną chwile jest nas 4-5.