Osoby do wspólnej gry w różne tytuły

Na wstępie chciałbym zaznaczyć że tak, widziałem post innej osoby mającej taki sam cel, czyli utworzenia grupy osób do wspólnej gry, ale zauważyłem że osoba która zaczęła ten temat ma lekko w d*pie zgłoszenia innych osób.

Więc zaczynając, szukam ludzi którzy chcieliby wraz ze mną stworzyć grupkę osób wspólnie grających w różne gry. Sam obecnie gram w PoE oraz troche w lola, ale jeżeli znajdą się osoby to z chęcią pogram w coś innego.

Jedynymi wymaganiami są:

• Kultura i szacunek wobec drugiej osoby
  • Troche wolnego czasu
  • Możliwość komunikacji przez różne komunikatory głosowe
  • Brak narcyzmu ( może to i dziwnie brzmi, ale personalnie jest to chyba jedna z niewielu cech których po prostu nie zdzierże )

Jeżeli chodzi o wiek to nie jestem wymagający, szczerze bardziej chodzi mi o to aby ktoś mi piszczał podczas rozmowy.

Jesteś zainteresowany/a pisz w tym temacie!

@Edit
Osoby chętne zapraszam na ts
ts6.freets3.net:10325
Kanał 2
Nick Shiratsuki

@Edit2
Podjeliśmy decyzje.
Gra która będzie z przez nas obecnie ogrywana to Tera EU na serwerze Zenobia
Dlaczego Tera? Początkowym zamysłem było FFXIV, ale jednak jesteśmy grupą któa dopiero się tworzy, więc nie jest wiadome czy pogramy ze sobą tydzień, rok, czy pięć lat, chcieliśmy zapobiec sytuacji, że ktoś kupi jakąś gre po czym po przykładowym tygodniu byśmy się rozpadli i kasa poszłaby w błoto, ponieważ komuś nie chciało się samemu grać. Dlatego właśnie zdecydowaliśmy się na Tere, ponieważ raczej nie jest złą grą, do tego jest F2P.
Chętnych zapraszamy do gry, na obecną chwile jest nas 4-5.

Z chęcią poznałbym kogoś do wspólnego grania w mmo, znajomi ze świata realnego nie są zainteresowani jakimkolwiek graniem :/

O mnie:

Interesuje mnie najbardziej aspekt PvE w grach jeśli chodzi o end-game (raidowanie musi być), PvP w mniejszym stopniu ale czasami lubię się potłuc.

Mam 25 lat, czas kiedy mogę grać nie martwiąc się o oderwanie od kompa zaczyna się od godziny 19. Często loguję się w ciągu dnia ale nigdy nie wiem na jaki czas.

Teraz pogrywam głównie w TESO, czasami w Wildstar i jestem skłony spokojnie założyć nową postać. Nie interesują mnie gry typu MOBA. Raz w tyg ew. można pograć w HotS czy coś :P

Często zmieniam gry, jak się gra samemu to tak nie wciąga :/ Jeżeli znalazła by się jakaś ekipa to pewnie bym się wciągnął w coś na długo :)

W mmo siędzę od 2002 roku.

Podczas gry zdecydowanie piszę się na używanie komunikatora głosowego. Najwygodniejsza forma kontaktu podczas giercowania.

Propozycje gier (kolejność przypadkowa):

TESO

Wildstar

The Secret World

Lord of the Rings

Rift

Final Fantasy XiV

Witam chętnie w coś popykam . Pisałem w innym temacie ale osoba zakładająca ma chyba wy6%$^$ne . Piszcie na priv to sie dogadamy . Mam 22 lata

Hej chłopaki jak ustalicie jakąś gierkę dajcie znać, Black Desert mnie nie urzekł to może bym spróbował SW:TOR, LOTRO lub ESO.

maako, póki autor i reszta zainteresowanych się nie wypowiedzą to możesz dołączyć do mnie w TESO, nazwa moja to @Bloofire

Mogę zrobić nową postać, aktualnie gram VR2 Templar, Ebonheart Pact.

Z chęcią poznałbym kogoś do wspólnego grania w mmo, znajomi ze świata realnego nie są zainteresowani jakimkolwiek graniem :/O mnie: Interesuje mnie najbardziej aspekt PvE w grach jeśli chodzi o end-game (raidowanie musi być), PvP w mniejszym stopniu ale czasami lubię się potłuc.Mam 25 lat, czas kiedy mogę grać nie martwiąc się o oderwanie od kompa zaczyna się od godziny 19. Często loguję się w ciągu dnia ale nigdy nie wiem na jaki czas.Teraz pogrywam głównie w TESO, czasami w Wildstar i jestem skłony spokojnie założyć nową postać. Nie interesują mnie gry typu MOBA. Raz w tyg ew. można pograć w HotS czy coś Często zmieniam gry, jak się gra samemu to tak nie wciąga :/ Jeżeli znalazła by się jakaś ekipa to pewnie bym się wciągnął w coś na długo W mmo siędzę od 2002 roku.Podczas gry zdecydowanie piszę się na używanie komunikatora głosowego. Najwygodniejsza forma kontaktu podczas giercowania.Propozycje gier (kolejność przypadkowa):TESOWildstarThe Secret WorldLord of the RingsRiftFinal Fantasy XiV

Ja jestem chętny w coś pograć :D Bo szczerze granie już FFXIV mi się znudziło xD coś już ogarneliście

Na razie cisza, póki się ekipa nie znajdzie to można śmiało wbijać do mnie na TESO, mogę założyć nową postać byle by w Ebonheart Pact :P @Bloofire to nazwa mojego konta.

Na razie cisza, póki się ekipa nie znajdzie to można śmiało wbijać do mnie na TESO, mogę założyć nową postać byle by w Ebonheart Pact @Bloofire to nazwa mojego konta.

Mam teso ale jakoś mi do gustu nie podpadło szczerze mowiąc

Proponuję i w tym temacie. Piszcie PW. Mam swojego ts'a. Kto jest chętny podam mu adres i ugadamy się co do wszystkiego z wieczora.

To podajcie tu swoje propozycje. Nie chce mi się z każdym z osobna dyskutować co lepsze :P zdecydujmy tutaj.

To podajcie tu swoje propozycje. Nie chce mi się z każdym z osobna dyskutować co lepsze zdecydujmy tutaj.

Jesteśmy umówieni na wieczór na ts :D i się tam dogadamy ^^

Dobra, skoro pare osób się znalazło to zapraszam na ts. ts6.freets3.net:10325 tam ustalimy co robimy dalej :D
Jak coś to nick Shiratsuki

Jestem chętny :)

Witam czy dalej szukacie ludzi do pogrania w "coś"? I cóż miała by to być za gierka? Również jestem chętny.

pewnie, nadal szukamy, z osób chętnych póki co dopiero jedna przyszła na tsa.
Jeżeli chodzi o gre to myśle że wypadałoby ustalić gdy już zbierzemy pare osób, ja osobiście jestem otwarty na propozycje o ile mój kumputer i portfel na to pozwolą :D

Okej, to wpadnę ta tsa za momencik, myślę że coś wybierzemy bez problemu :)

Dyskutujcie, dyskutujcie. Ja wbije na ts'a jutro bo dzisiaj już zawalony jestem do końca. Jutro będę wieczorkiem na pewno, więc do jutra :)

Tez sie pisze :) 27 latek. Ja celuje w dungeonówki jak cos:) Dragon Nest, C9, Vindictus, Neverwinter.

Udało nam się na razie zebrać w trójkę na TS i ściągamy Terę. Jutro będziemy odpalać.

Jest to nasza wstępna gra, dalej zobaczymy co będzie :)

Jak tere NA to wchodze.