Osoby grające (lub już nie) w MMO potrzebne do badania :)

Witam, jestem Ola i podobnie jak wy grywam w MMO (głównie WoW). Z tego powodu zdecydowałam,że na zajęcia szkolne do badania wybiorę własnie osoby, które grają w takie gry. Chętnie nawiązałabym kontakt z graczami, którzy mogliby mi pomoc - udzielając wywiadów (via sieć, rozmowa, wymiana maili, nic problematycznego:)).

Oprócz tego przygotowałam ankietę, dość tendencyjną jak niektórzy zauwazyli - głównie chodzi o potweirdzenie lub zaprzeczenie pewnym stereotypom. W przyhotowaniu druga ankieta, bardziej skupiona na samych zainteresowaniach i czasie wolnym.

Tutaj jest ankieta, 4 strony po ok. 10 pytań. Bardzo proszę o pomoc :)

http://moje-ankiety.pl/respond-16961.html

Wypełniłem ankietę i chętnie pomogę :))

j.w.

Ankieta wypełniona . Ja z chęcią pomogę

Zrobione, chociaz to szkoly na badania taka ankieta? To czego oni Was tam ucza? ;D

wielkie dzięki! :))))))))))))

Czego nas tam uczą? ...No właśnie uczą, metodologii badań kulturoznawczych =p Metodą prób i błędów :)

Obalanie i potwierdzanie stereotypów rozumiem? Ciekawy kierunek ;p

Jest jeszcze jedna, krótsza ankieta (19 pytań). Jesli ktoś jest chętny, proszę niech wypełni:

http://moje-ankiety.pl/respond-17224.html

[Nie mam weny do wymyślania pytań, gdyby ktoś miał coś do dodania o swoim stylu życia jako gracza, to zapraszam na prv, albo forum ew. w komentarzach w ankiecie.

:)

wielkie dzięki! )))))))))))Czego nas tam uczą? ...No właśnie uczą, metodologii badań kulturoznawczych =p Metodą prób i błędów

Wiesz, każdy osoba sama sobie wybierała przedmiot badań. Mogłam zbadać to jaki wpływ miała plantacja chmielu w okolicach Kazimierza, na stopień uzależnienie od alkoholu w zachodniopomorskim =p

warn_ico.png
Za Dp. BTW: druga ankieta wypelnioned. - Dzz'

Ja także wypełniłem ankiety.

Ps. Jak już skończysz te badania to chętnie bym zobaczył jak w nich wypadliśmy.

Ja też wypełniłem ankietę,powodzenia ;)

Również jako i ja dopomogłem, jako zapalony gracz. :P

w końcu jakaś przemyślana ankieta i do tego prawie mnie ominęła

Przepraszam ale czy badania dotycza tylko graczy WoW`a czy moze cos zle doczytalem... ;)

Bo z miłą checia pomoge bo i tak sie nudze...

Już moja ,któraś ankieta o tej tematyce.

Ale pytania "Czy świat w grze wydaje ci się atrakcyjniejszy od rzeczywistości?", "Czy postać którą tworzysz w grze posiada twoje cechy?", "Czy postać którą tworzysz w grze ma cechy które chciałbyś/aś posiadać?". To pytania dla maniaków.

Również wypełniłem :)

Ja tez wypelnilem obie ankiety.

Czy po badaniach bedziemy mogli zobaczyc srednia/najczesciej wybierana odpowiedz?

Chcialbym wiedziec jak wygladam na waszym tle :)

Trochę mi się już zaczynała dłużyć ta ankieta w końcówce. Niektóre pytania dość specyficzne, ale ogólnie to przyjemnie się wypełniało. Jako, że lubię jakoś takie rzeczy wypełniać, to oby więcej takich ankiet.

BTW. Ktoś dający komentarz w tej ankiecie jest z mojego miasta, Nowego Sącza. Ciekawe, czy ktoś z forum. Jeśli tak, to pozdrawiam. :)

Witam, jestem Ola i podobnie jak wy grywam w MMO (głównie WoW). Z tego powodu zdecydowałam,że na zajęcia szkolne do badania wybiorę własnie osoby, które grają w takie gry. Chętnie nawiązałabym kontakt z graczami, którzy mogliby mi pomoc - udzielając wywiadów (via sieć, rozmowa, wymiana maili, nic problematycznego:)).

Oprócz tego przygotowałam ankietę, dość tendencyjną jak niektórzy zauwazyli - głównie chodzi o potweirdzenie lub zaprzeczenie pewnym stereotypom. W przyhotowaniu druga ankieta, bardziej skupiona na samych zainteresowaniach i czasie wolnym.

Tutaj jest ankieta, 4 strony po ok. 10 pytań. Bardzo proszę o pomoc :)

http://moje-ankiety.pl/respond-16961.html