Ciężko jest na SoloQ,słaba komunikacja itp..Poszukuję kilku osób do pogrania normali.Nie trzeba być super duper za***istym graczem (sam nie jestem) tylko nie feedować.Tymczasowo mam problem z dźwiękiem więc komunikacja głosowa odpada,ale mikro mam więc będzie można coś kombinować.Gram Topa/Mida.Nick: SmasherFtH
Osoby na normale East
PolishMeWhoYa
Top/Mid/Jungle/Support
Co do komunikacji, to tylko TS.
CzyKtosToCzyta/Placosław
Mid, Jungle, adc
Mogę załatwić TS3
Jutro kończy się ban ( czasami kocham mojego dostawce prądu )
ty ziomek mowisz zeby tylko nie feedowac a zobacz swoje ostatnie mecze...
Często feedowanie nie zależy od ciebie... Grasz powiedzmy Ashe. I ciebie focusują, a tank ma to w d*pie i idzie na fragi... Nie da rady feedować. Denerwuje mnie takie myślenie. LoL to gra zespołowa i dlatego wynik nie zależy w 100% od ciebie...
nick: acid pineapple
Lamię, więc obojetnie gdzie pójdę, ale staram się teraz uzbierać na Nami i jakieś jeszcze suppy, bo kiedyś grałem supportami.
Ogólnie jestem dosyć świeżym graczem, bo niedawno wbiłem 30. Aha, jak grać to gdzieś dopiero za tydzień (nie ma mnie w domu).
Niestety. Zagrałem jedną grę z nim. Kolega strasznie pewny siebie, goni za fragiem, spamuje czat non stop. Nie podoba mi się ten styl rozgrywki dlatego ja podziękuje.
Pewny siebie?Znam możliwości swoje i swojej postaci.Spamuje?W drodze pod towera gadałem z kolegą z drużyny żeby atmosfera fajna była.Goni za fragiem?Gonię ale nie padam(ten mecz z tobą miałem 14/3/14 więc czemu było źle?).
Co do moich ostatnich gier to powiem że gram średnio a jeszcze gorzej taką Annie którą gram raz na pół roku.Zobaczcie gry Kha'zixem,jego poznałem najbardziej w ciągu tych ~10 gier nim.
http://www.lolking.n...4208194#history
Przed tym lose streakiem był win streak ~5 gier.
Rankedy grał ktoś inny więc nie oceniajcie mnie po elo.
9/10
6/12
5/9
3/11
2/5
1/8
4/11
7 feedów na 10 meczy, to sorry, nie można tego nazwać jednorazowymi, ja podziękuję. Do tego mówisz żeby nie feedować, a 3/4 twoich meczy (tych co widać) to feedy. To się chyba hipokryzja nazywa?
Wygrać linie to jedno(80% przegranych linii miałem z kimś albo vs 2).A wygrać TF'y to drugie.Czasem się dostanie focus i padnie po 2 sek.Raz mam dobry mecz raz zły.Ostatnie mecze Kha'zixem (jedyna postać którą nie lamię tak bardzo):
7/4/7
3/8/4
4/4/13
8/1/3
14/3/14
O ile walczę na solotop to linię z reguły wygrywam,duo top (jeszcze z kapitanem trymo który swoim zasięgiem mnie ownuje) idzie dużo gorzej,ale potem grę można wygrać.Powiedzmy że ze swoimi kompanami będę grał Kha'Zixem.
Co do feedowania: nie wszystko zależy ode mnie.Jak na midzie jest taka Le Blanc i ma 6/0/5 i w przypadkowym spotkaniu jej w krzakach zostaję zabity w ciągu 0,7sek to przepraszam,ale to ponad moje siły.
będę grał Kha'Zixem.
Instalock? Gratuluje strategicznego pickowania czempionów na twoim soloque elo -700-900.
@ProGmR, ale raz na jakiś czas linie można przegrać to po pierwsze, a po drugie to team fighty ;f.
@Avitus, jeżeli to jego main a jako pierwszy zaklepie sobie pozycję to czemu nie ?
Jego staty Kha'zixem:
7/4/7
3/8/4
4/4/13
8/1/3
Staty Kha'Zixem grając ze mną (goniąc za fragiem itd.):
14/3/14
O co mi chodzi. Gdy Diana mnie karała i biegłem w waszą stronę to ty i Irelia woleliście zgarnąć jednego fraga zamiast pomóc...
@Gruca
Powinno się pickować po team i pod przeciwną drużynę a nie gram tym bo mam taki humor.
@R3D
"Co do feedowania: nie wszystko zależy ode mnie.Jak na midzie jest taka Le Blanc i ma 6/0/5 i w przypadkowym spotkaniu jej w krzakach zostaję zabity w ciągu 0,7sek to przepraszam,ale to ponad moje siły."
Żartujesz sobie prawda?? Czekaj, czekaj... Hmmm sfeedowana LB zabija mnie na combo, co robić >_> Kupujesz Negatrona i walisz focus, a nie LB ma feeda i płacz bo cie zabija. No fajnie jak się biega na 40 M.Resa to GG. BTW. Jest coś takiego jak ward i istnieje takie coś jak team. No, ale niektórzy wolą facecheck'ować i latać solo. Geniusze.
Nie polecam tego gracza. Szkoda czasu. Już wole randoma dostać.
Skoro żaden z forumowiczów mnie nie rekomenduje trudno.Poszukiwania zamykam.Muszę się jeszcze nauczyć wiele rzeczy.Gra z wami mi nie idzie
@Avitus, ale na mniejszym elo ludzie się nie zastanawiają co by picknąć, aby łatwiej wygrać team fighty, a kha zix jest w sumie dobrym junglerem jak i solo toperem.
Gra ktoś dziś? mam ochotę pograc runde, z kimś w miare ogarniętym. Zapraszam!
nick: Ar0
Ciężko jest na SoloQ,słaba komunikacja itp..Poszukuję kilku osób do pogrania normali.Nie trzeba być super duper za***istym graczem (sam nie jestem) tylko nie feedować.Tymczasowo mam problem z dźwiękiem więc komunikacja głosowa odpada,ale mikro mam więc będzie można coś kombinować.Gram Topa/Mida.Nick: SmasherFtH