Ostatni Legion - LOTR Online

Znudziło Cię ciągłe granie w takie same, monotonne gry MMO pozbawione fabuły? Dołącz do świata

Middle Earth już dziś i zasil szeregi "Ostatniego Legionu". Połowa z was pewnie nie ma zbyt dużego pojęcia

na temat LOTRO a druga połowa zaraz pewnie zacznie wyklinać, że ta gra wcale nie jest f2p tak jak zapewniają

nas twórcy. Owszem jest, bez wydawania ani grosza jesteśmy w stanie odblokować praktycznie cały content.

Fakt, jest to żmudne i monotonne ale możliwe. Gra Lord of the Rings Online oferuje wiele aspektów, których w innych

MMO nie znajdziecie. Przede wszystkim - fabułę ( TAK ISTNIEJE MMO Z FABUŁĄ ), możecie wziąć udział w "Epic Questach",

które dotąd mogliście tylko oglądać w filmie bądź czytać o nich w książkach Tolkiena. Oprócz tego gra ma wiele innych

aspektów, których wymieniać za bardzo mi się nie chcę aczkolwiek z chęcią odpowiem na wszystkie wasze pytania.

Dodam tylko, że gra ma iście epicki klimat i na prawdę jest warta świeczki.

O co chodzi z "Ostatnim Legionem"?

Ostatni Legion jest to nowo powstały Kinship ( Gildia ) na serwerze Snowbourn. Aktualnie rekrutujemy wszystkich aktywnych graczy,

nie zależnie od levela czy podejścia do gry ( casual, hardcore itp. ).

Więcej info tu w temacie, bądź w grze, nicki - Lacroute, Randarian ( realm Snowbourn )

Ostatnio zacząłem przygodę w Lotro chętnie dołączyłbym do gildii. Mam tylko jedno pytanie: jesteście doświadczonymi graczami, czy takimi laikami jak i ja? Pytam, gdyż mam parę wątpliwości i niewiadomych związanych z grą i nie wiem czy pomozecie mi je rozwiać. Mimo wszystko z chęcią wstapilbym w szeregi Waszego kinshipu.

Generalnie z LOTRO przygodę zaczęliśmy stosunkowo niedawno, kadra officerska zna się z WoW'a aczkolwiek, staramy się czytać, oglądać, dowiadywać się z autopsji jak najwięcej i myślę, że możemy powiedzieć, że grę już w miarę ogarniamy. :)

A to w sumie nawet lepiej, że nie jesteście starymi wyjadaczami. Nie będę się czuł taki "nieogarniety" ;)

Hmmmm.A jak się ma sprawa z tym F2P i czy w grze są jakieś battle groundy (coś jak w wowie) ?

Hmmmm.A jak się ma sprawa z tym F2P i czy w grze są jakieś battle groundy (coś jak w wowie) ?

Z tego co udało mi się podpytac paru graczy, to turbine points możesz spokojnie farmić samemu, poprzez robienie altow, na których trzepiesz questy i deedy(nie wiem co to).

A co do pvp, to z tego co się przeczytalem w sieci wynika, że jedyne pvp jakie tam jest to walka z botami na jakiejś arenie, aczkolwiek nie ma 100% pewnosci.

Zapraszamy, zawsze możesz się o coś zapytać na chacie kinshipu bądź na TS'ie. Co do PvP to istnieje takie coś jak MonsterPlay czyli możliwość zrobienia postaci bo "ciemnej stronie" mocy i walce z normalnymi graczami aczkolwiek na razie nie zagłębiałem się w to głębiej i moja gra MP skończyła się na razie na stworzeniu Orka :D

Już spieszę z wyjaśnieniami :P

1. Istnieje MPVP czyli ja Apocallypsee nadmienił/a stajemy po stronie Mordoru. Startujemy od razu z 65 (choć nie wiem czy z powodów updatów nie podniosło się to - dawno nie grałem w MPVP) poziomem, nie ma lvlowania tylko wesołe zabijanie Wolnych. Free ma dostęp do jednej klasy, za TP można odblokować inne. Ogólnie w grze nie ma takiego PvP jakby się chciało. Jest to typowa gra PvE pełną gębą, gdzie liczy się historia i fabuła.

2. TP można spokojnie zdobyć w grze i starcza na niemal wszystko, więc z tym nie ma problemu :) Deedy to zadania dodatkowe wyrzucane przez system polegające na: Zabiciu określonej ilości potworów danego typu na danej mapie, odwiedzenia miejsc ważnych da danej mapy, czy zebraniu przedmiotów. Dodatkowo deedy dają traile czyli statystyki pasywne jedyny (zaraz po przedmiotach) sposób na customowanie postaci. Czyli mimo wszystko warto robić.

Co do gildii. Skoro stawiacie na epickość, to czy również role play? Czy raczej gildia dla zgrupowania graczy?

Na dzień dzisiejszy chcemy po prostu zgrupować graczy, żeby w miłym towarzystwie pograć, po osiągnięciu 75lvl'u przez większość na pewno zabierzemy się za PvE. Ale jeżeli znajdzie się grupa chętnych na Role Play'owe sesje to czemu nie? Niedługo przygotuję forum i wszystko będzie można obgadać.

Zapowiada się fajnie, grałem kiedyś w lotro, ale zrezygnowałem ze względu na małą Polską społeczność. Może wrócę do gry, zaczynając z wami ? :D

@DOWN

Już pobieram grę :)

Zapraszamy, ogółem Snowbourn to serwer na którym jest sporo Polaków i sporo polskich kinów.

Piszę się! Ostatni projekt z LOTRO nie wypalił, więc mam szczerą nadzieję że tym razem się uda.

Widzę, że coraz więcej chętnych, dobrze. Mam nadzieję, że uda nam się stworzyć w miarę stabilną i przyjazną ekipę, czekam na whispy w grze. :)

bump. Tylu chętnych a jeszcze nikt z mmorpg.org.pl nie zgłosił się do mnie w grze. :D Ostatni Legion was potrzebuje!

Spokojnie. Weekend majowy nie polega jedynie na graniu :)

Jak byłem w grze, to akurat Wy byliście offline.

Z każdym dniem dochodzą nowi ludzie, oby tak dalej. Na dniach zostanie zrobione forum bądź strona kinu.

Ruszyła oficjalna strona kinshipu Ostatni Legion - www.ostatni-legion.guildlaunch.com Zapraszamy!

jestem w legionie i musze przyznać ze milo się gra..chociaż kin dopiero co raczkuje ale pomoc zawsze sie znajdzie :)

A co do samej gry to zawsze znajdzie się party :) i ludzie tez są ogarnięci a nie dzieci Neo wiec polecam grę

Wczoraj pobrałem LoTRO i szczerze mówiąc jest to moje pierwsze zetknięcie z grą w wersji F2P (kiedyś posiadałem konto trail, gdy gra była P2P, ale jakoś nie zainteresowała mnie, może za młody byłem ;)) dlatego mam całą masę niewiadomych związanych z rozgrywką. Już po kilku godzinach spędzonych w Śródziemiu odczułem brak ziomków u swego boku, a napotkane dotychczas randomy kłusują na mountach tak, że nawet nie można wymienić z nimi zdania :P Dlatego niezmiernie ciekawy jestem czy gildia nadal funkcjonuje.

Również gram na Snowburn, name postaci: Bearserk (champion krasnolud) lv. 10 (jak na razie ;)). Czekam na ewentualny odzew :)

Znudziło Cię ciągłe granie w takie same, monotonne gry MMO pozbawione fabuły? Dołącz do świata

Middle Earth już dziś i zasil szeregi "Ostatniego Legionu". Połowa z was pewnie nie ma zbyt dużego pojęcia

na temat LOTRO a druga połowa zaraz pewnie zacznie wyklinać, że ta gra wcale nie jest f2p tak jak zapewniają

nas twórcy. Owszem jest, bez wydawania ani grosza jesteśmy w stanie odblokować praktycznie cały content.

Fakt, jest to żmudne i monotonne ale możliwe. Gra Lord of the Rings Online oferuje wiele aspektów, których w innych

MMO nie znajdziecie. Przede wszystkim - fabułę ( TAK ISTNIEJE MMO Z FABUŁĄ ), możecie wziąć udział w "Epic Questach",

które dotąd mogliście tylko oglądać w filmie bądź czytać o nich w książkach Tolkiena. Oprócz tego gra ma wiele innych

aspektów, których wymieniać za bardzo mi się nie chcę aczkolwiek z chęcią odpowiem na wszystkie wasze pytania.

Dodam tylko, że gra ma iście epicki klimat i na prawdę jest warta świeczki.

O co chodzi z "Ostatnim Legionem"?

Ostatni Legion jest to nowo powstały Kinship ( Gildia ) na serwerze Snowbourn. Aktualnie rekrutujemy wszystkich aktywnych graczy,

nie zależnie od levela czy podejścia do gry ( casual, hardcore itp. ).

Więcej info tu w temacie, bądź w grze, nicki - Lacroute, Randarian ( realm Snowbourn )