Szukam ludzi do wspólnej gry. I postanowiłem wybrać najlepszą do gry w party. Mam nadzieję na jakikolwiek odzew z waszej strony. Grać będziemy w S.U.N'a na serwerze Klippe. Who's in?
@Down Ja pójdę w Healera
Szukam ludzi do wspólnej gry. I postanowiłem wybrać najlepszą do gry w party. Mam nadzieję na jakikolwiek odzew z waszej strony. Grać będziemy w S.U.N'a na serwerze Klippe. Who's in?
@Down Ja pójdę w Healera
I'm in!(dobrze napisałem? xD) Cieszę się, że ktoś zaproponował coś takiego.
Hmmm, możecie na mnie liczyć, ale wyjeżdzam w sobotę i raczej mnie już nie znajdziecie : P
Mam Dragon Knighta : Dragonica, jeśli potrzebujecie blokera?
Ja też Dragon Knight. Jeżeli walisz w smoka, to ja w Combata ;P Ale chyba popróbuję każdą postacią.
Hmmm... Tak niedawno myślałem by w to pograć (podobno dobra podróbka lineage 2, ale pewny nie jestem co słyszałem)
chciałem w spellborna popykać, ale jak team fajny jest to moge pograc w suna.
W ten czwartek wyjeżdżam na 2 tygodnie, ale może jeszcze przed wyjazdem popykam.
Ja bym jeszcze w Allodsa popykał chętnie
Mnie też zaczął wczoraj kusić Mam małego smaczka na WoW'a, ale nie chcę ściągać aż tyle.
Ale boję się, że mój net nie udźwignie :/ U mnie jest śmieszna sytuacja, bo jak gram w Mu, RoM, czy jakieś inne MMORPG, to mi wywala neta, ale jak coś ściągam, to mogę grać
To dziwne O_o
A ja mam ostatnio taki problem z myszką że gdy nie używam klawiatury, to mi się mysz wyłącza, dopiero gdy nacisne capslocka to mi znów zaczyna działać.
To tyle co do offtopu : P
To jak z tym sunem/allodsem?
To dziwne O_o A ja mam ostatnio taki problem z myszką że gdy nie używam klawiatury, to mi się mysz wyłącza, dopiero gdy nacisne capslocka to mi znów zaczyna działać.To tyle co do offtopu : PTo jak z tym sunem/allodsem?
Od początku miał być S.U.N a nie Allods. Propnuję się zgadać na GG.
Piszcie: 9392662
Mnie też zaczął wczoraj kusić Mam małego smaczka na WoW'a, ale nie chcę ściągać aż tyle.
Przeczytajcie to jeszcze raz... i zobaczcie jak to brzmi hehehe..
Od siebie dodam: tak to sie teraz nazywa? . Ojj za grubo mam po tych antybiotykach
Przeczytajcie to jeszcze raz... i zobaczcie jak to brzmi hehehe..Od siebie dodam: tak to sie teraz nazywa? . Ojj za grubo mam po tych antybiotykach
uĆ! Piszę inaczej jak mam na myśli
Edit:
Zaczął mnie wczoraj kusić Też bym w to pyknął, ale boję się o neta.
Nie masz "grubo po antybiotykach" tylko ja coś mam z głową Dlatego pod moim avatarem pisze "Niepełnosprytny"
Co do tematu:
Niestety odpadam od ekipy. DC, a do tego gra nie chciała się włączyć. Reinstalka, ale dalej DC. Sorki
Aha, niestety nie dam rady nic zrobić z netem. Router brata, a on nie pozwala go ruszać
Ja się piszę, ale gram od 15 lipca. napisałem na GG
@Down Ja pójdę w Healera