Ostatnio na Forum

Często przeglądając stronę główną ,patrze na panel Ostatnio na Forum. Problem w tym że nie wiem czy napisał ktoś jakiegoś posta w danym temacie, który mnie interesuje. Czasami temat siedzi cały czas u góry, lub jest taki ruch ze się szybko wymieniają. Dlatego mam pomysł by dodać tam ile minęło od ostatniego postu lub godzinę. A najlepiej jeszcze jakby było napisane kto ostatnio napisał. ;)

Daje taki przykład:

Paneljpg_eaahsqe.jpg

Bardzo by mi to pomogło, bo nie chce wchodzić w temat i czytać te same posty.

Co o tym myślicie?

Więcej odświeżeń - lepiej dla forum.

Każde tego typu pierdoły jakoś pomagają w poruszaniu się tutaj :P ale ciekawe czy tak się da bo nie mam pojęcia.

Widziałem już na kilku stronach coś podobnego, więc chyba nie ma problemu.

Zarówno forum, jak i strona zbierają za reklamy.

Aczkolwiek gdyby im zależało na wejściach, to by nie dawali moderatorów byle komu, a jednak tak jest.

Więc pomysł jak najbardziej popieram ;)

Cześć,

Gdy nastąpi aktualizacja silnika na portalu to wtedy również dodamy taką opcję bo faktycznie może być przydatna. Przełom października myślę.

@up

Niech zgadnę, gdybyśmy dali moderatora Tobie to byłoby niebo lepiej nie? ; )

@Zamykam

Często przeglądając stronę główną ,patrze na panel Ostatnio na Forum. Problem w tym że nie wiem czy napisał ktoś jakiegoś posta w danym temacie, który mnie interesuje. Czasami temat siedzi cały czas u góry, lub jest taki ruch ze się szybko wymieniają. Dlatego mam pomysł by dodać tam ile minęło od ostatniego postu lub godzinę. A najlepiej jeszcze jakby było napisane kto ostatnio napisał. ;)

Daje taki przykład:

Paneljpg_eaahsqe.jpg

Bardzo by mi to pomogło, bo nie chce wchodzić w temat i czytać te same posty.

Co o tym myślicie?