Ostry GEJming! - czyli granie na poziomie

Chciałbyś miło spędzić czas grając z wyjadaczami? Albo po prostu nie masz w co grać? Zapraszamy. Gildia jest założony oczywiście for fun, jeśli jesteś casualem to pasujesz do Nas idealnie. Jeśli lubisz się pośmiać i porozmawiać na mało poważne tematy to zapraszamy, siedzimy na forumowym ts'ie, poważne dyskusje również się zdarzają - szczególnie jak broda popił...^^

Nie mamy właściwie żadnych wymagań - po za ogólną 'rozgarniętością'. Jeśli chcesz dołączyć to wpadaj na tsa, bądź w grze pisz do:

Gladky - mua

Potezna_Wichura - brodacz

_Dix_ - Dix

SKURVEL - guru

Znajdziesz nas na Europe, Dominion.

Nie czekaj, dołącz już dziś!

Bydę.

Steam: Avitus (z tym co teraz mam bo mam dwa konta :v)

na jakim serwerze gracie bo nie ma takiej informacji

Europe, liga Dominion.

ojjj szkoda ja grywam na standardzie no szkoda życzę miłej gry i dobrego dropa :)

O to i ja się mogę załapać :).Gram od ok : 2 dni xD.

Z tego co wiem to gildia może być na kilku ligach jednocześnie, dołącze potem mój nick to KaruzelaWiruje.

Ja też gram, nick: Venospik. Wieczorem do was podbije panowie :)

Proszę o dołączenie do gildii, mój nick to "prezessw" :)

Ludzi jest coraz wiecej zapraszamy :)

Ja mam lekką przerwę, jakby było coś potrzeba co leader musi zrobić to piszcie. Aktualnie nie mam czasu, studia and shit, ale wpadne na weekendzie na stopro ; )

"Chciałbyś miło spędzić czas grając z wyjadaczami?" znajdziesz nas na Dominione

Ahhh ok ja myślalem że na Standardowych ligach to postacie się kasuje lub trzyma się jako pamiątke buildu :o

To nie ma gildi na Hardzie? :P

Witam Was serdecznie! Również chętnie z Wami zagram - znajdziecie mnie pod nickiem NIZIOU, najprawdopodobniej. Zresztą i tak PoE jest skonstruowane tak, że jak się napisze do kogoś na jedną z postaci, która akurat nie jest zalogowana, to PM automatycznie przesyłany jest na postać akurat zalogowaną, no nie?

to działa tak z jak cię wezmą do gildi to jest na całe twe konto jak zrobisz postać na hardzie to będziesz w gildi.

Zapraszamyy, ale z tego co wiem, rzadko gramy ostatnio, ale serdecznie zapraszam : )

Jednocześnie polecam naszego tsa forumowego, miła atmosfera, dużo osób z PoE również wpada. : )

Można inva?

mój nick: Zeteron

Chciałbyś miło spędzić czas grając z wyjadaczami? Albo po prostu nie masz w co grać? Zapraszamy. Gildia jest założony oczywiście for fun, jeśli jesteś casualem to pasujesz do Nas idealnie. Jeśli lubisz się pośmiać i porozmawiać na mało poważne tematy to zapraszamy, siedzimy na forumowym ts'ie, poważne dyskusje również się zdarzają - szczególnie jak broda popił...^^

Nie mamy właściwie żadnych wymagań - po za ogólną 'rozgarniętością'. Jeśli chcesz dołączyć to wpadaj na tsa, bądź w grze pisz do:

Gladky - mua

Potezna_Wichura - brodacz

_Dix_ - Dix

SKURVEL - guru

Znajdziesz nas na Europe, Dominion.

Nie czekaj, dołącz już dziś!