Ostrzał pytań

Witam !

Chcialbym zaczac grac w Aiona, ale przed tym mam bardzo waznych pytan. Pewnie wiekszosc z nich byla juz zadawana wiec prosze o wyrozumialosc i z gory Przepraszam ;)

1. Czy Aion upada ? Tzn spolecznosc, bo obilo mi sie o uszy.

2. Co daje konto veteran ? Czy mozna je nabyc ?

3. Co daje nam tzn. "goldpack", ile kosztuje i na jaki okres jest aktywny ?

4. Gdzie lepiej grac, na NA czy EU serwerze

4. Gdzie lepiej grac, na NA czy EU

.1 NIE ??? nie mam pojecia gdzie to slyszales i kiedy zapewne z 2 lata temu , bo aktualnie Aion to najlepszy f2p na rynku gier ..

.2 Daje mozliwosc trade i innych pierdolek ale cooldown inst zostaje taki sam :) gdzie nabyc (allegro) i tak bedziesz musial kupic gp na 45 ::)(spokojnie sie dorobisz)

.3 Daje full dostep do gry (zmniejsza cooldown instancji /aren najwazniejsza rzecz) :) mozna kupic w grze za kinachy (waluta w grze) 30 dni

.4 Oczywiscie ze EU po co grac na NA ??

Ok Dzieki mordo, wiec lepiej kupywac gp niz kupic vet, yo ?gp zaczac kupywac od 45, rozumiem ?P.S O upadku "dowiedzialem sie" od fanatycznego kumpla WoW'a wiec tak wlasnie sobie myslalem ze sciema

Veteran to co najwyżej konto możesz kupić od kogoś, bo w tym momencie nie rozdają już takich zabawek. GP lepiej kupić na 45, bo od 45-tego zaczyna się już głębsza zabawa, którą przydałoby się już "subskrybować". Równie dobrze, możesz dozbierać Kinah i kupić od gracza (jedyna możliwa rzecz do kupowania u brokera). O tym masz dużo tematów, więc myślę że nie ma sensu się rozpisywać więcej na temat kupna gp za walutę w grze. A co do Twojego kumpla, to albo nie dotrwał do 45-tego, albo grał na privach - czyli tak naprawdę o grze nic nie wie. Powodzenia życzę.

Edit: Albo mi coś kodowanie leży, albo forum krzaczkuje mi polskie znaki ._.

Mozesz tez grac na NCSofcie, gdzie nie ma premium, a w IS, poza boosterami, nic nie ma.

Sprzedam konto do Aion'a z dozywotnim statusem Veteran z postacia Sin lvl 28 (wczesniejsza postac zostala skasowana przeze mnie) a na nim itemki o lacznej wartosci ok 50mln kinah. Takie jak Wise Dragon Mask, Motion Card - Fly ( latajace buty? :P ) itd. Zainteresowanych zapraszam na pm.

Elyos FTW! Asmodianie nie maja nawet fajnych krajobrazow, Elyosi sa swietni :) z tego co pamietam, najbardziej oblegany serwer to Nexus? Jakos tak.

Tylko poprawię jeszcze kolegę.

Elyos FTW! Asmodianie nie maja nawet fajnych krajobrazow, Elyosi sa swietni z tego co pamietam, najbardziej oblegany serwer to Nexus? Jakos tak.

Ostatnio Nexus jest mniej oblegany niż starsze serwery, statystyki już od wielu miesięcy są zupełnie inne. Anuhart jest najnowszym i najbardziej obleganym serwerem. I nie martw się, Asmodianie dostali kawałek ziemi z fajnymi widokami i jest to górna połowa mapy Brushtonin.

Witam !

Chcialbym zaczac grac w Aiona, ale przed tym mam bardzo waznych pytan. Pewnie wiekszosc z nich byla juz zadawana wiec prosze o wyrozumialosc i z gory Przepraszam ;)

4. Gdzie lepiej grac, na NA czy EU serwerze