Ostrzezenia na forum

Dobra panowie modowie ;p

wywalone jajki mozecie mnie karac ale ja chce wiedziec za co :D mam 100% mialem 90 i nie wiem za co mi to podskoczylo w zadnym temacie nikogo nie najechalem wiec nie wiem o co chodzi moze jakies powiadomienie co i za co?

Dobra panowie modowie ;p wywalone jajki mozecie mnie karac ale ja chce wiedziec za co mam 100% mialem 90 i nie wiem za co mi to podskoczylo w zadnym temacie nikogo nie najechalem wiec nie wiem o co chodzi moze jakies powiadomienie co i za co?

Chcesz wiedziec, za co dostałes ostrzeżenie? Znajdź posta, za którego dostałes ostrzeżenie - będzie to tam napisane. Czyż nie jest to zaprawdę wspaniały system warnowania?

Chcesz wiedziec, za co dostałes ostrzeżenie? Znajdź posta, za którego dostałes ostrzeżenie - będzie to tam napisane. Czyż nie jest to zaprawdę wspaniały system warnowania?

oj no co ty myslisz ze nie sprawdzam tematow w ktorych pisze? nie nie mialem podkreslenia na czerwono z glupia notka zaowazyl bym

@bump

czekam na jakas rozsadna odpowiedz od administracji forum

nie lubie byc karany za cos czego nie zrobilem albo za cos o czym nie wiem

warn_ico.png
Za dp. Ban 48, warn numer 11. - Dzz'

mod_ico.png
Dostales za 2.3, a dal ci go Vayneer. Radze kontaktowac sie z nim na PW. - Dzz'

Lekka przesada moim zdaniem jeżeli chodzi o kary względem Magara. Za byle gówno za przeproszeniem dostaje warna.

Bledami Magara sa drobne wykroczenia, ktore jednak zbieraly sie i odkladaly, co dalo juz lacznie 11 ostrzezen.

Lekka przesada moim zdaniem jeżeli chodzi o kary względem Magara. Za byle gówno za przeproszeniem dostaje warna.

Za byle co? raczej nie , juz dawno powinien dostac. Chyba ,ze jestes jego fanboyem? Gosc jezdzi ciagle w newsach po ludziach i pisze glupoty , podsyca pyskowki , nie raz napialem , zeby dal sobie spokoj ale widac nie pomoglo wiec sie doczekal.

PS. zamknijcie ten temat bo sie zrobi spam. / a tak nawiasem kiedy zniknie mi ten czerwony pasek?:D Bo juz mnie drazni><

Temat został zamknięty. Powód: Temat zmyka, jesli ktos ma jakies pytania dotyczace jego drabinki ostrzezen, to zapraszam na PW do ktoregos z moderatorow.

Dobra panowie modowie ;p

wywalone jajki mozecie mnie karac ale ja chce wiedziec za co :D mam 100% mialem 90 i nie wiem za co mi to podskoczylo w zadnym temacie nikogo nie najechalem wiec nie wiem o co chodzi moze jakies powiadomienie co i za co?