Ostrzeżenia

Witam,mam pytanie do administracji czy według was ostrzeżenia nie powinny znikać ?

Ostatnie ostrzeżenie dostałem ok 3-5 miesięcy temu,a nadal widnieje na moim koncie pięć takich ostrzeżeń

Zgadzam się. Ja od bodajże listopada ubiegłego roku miałem czystą kartotekę, a tu nagle warn i d*pa ;< .

Jak la mnie to powinno być tak że jeżeli przez 3 miesiące nie zarobisz warna to powinny zniknąć dwa.

Ja mam jedno z września zeszłego roku, czyli już ponad rok. Nie wiem nawet za co było, bo nie ma komentarza ani odnośnika do tematu. Zresztą co to tam robi. Nie lubicie widzieć, że macie ostrzeżenia? ;d

MI tam zwis, trolle będą dostawały warny i bardzo dobrze, normalni userzy tych warnów nie wyłapią. Więc zamiast płakać, po prostu zachowujcie się jak ludzie, to ostrzeżeń nie będzie.

Nie no każdemu może się zdarzyć że będzie miał chociażby przez przypadek double posta albo ciut za wcześnie odświeży temat poza tym czasem czytając jakiś temat przy 3-4 stronie nie pamiętasz pierwszego posta i możesz przypadkowo zrobić mały offtopic .Dlatego ostrzeżenia powinny znikać po powiedzmy 2-3 miesiącach :) Ja się cieszę że jeszcze żadnego warna nie mam :)

Ja, swoje 3 warny zdobyłem +- rok temu(nie wiedziałem jakie zasady to panują i dp' były:D) i od tego czasu nic się nie wydarzyło. Po jakimś czasie powinny wygasać. I niech to będzie nawet pół roku.

Hehe jakbym miał warna za trolling ,to bym się nawet cieszył;d

A po co miałby by znikać? Co to za różnica czy masz 1 czy 3. A jak już masz sporo warnów to musisz uważać co piszesz, a nie czekać aż Ci znikną za miesiąc. Przynajmniej ludzie się bardziej pilnują.

@blaumro

Nie ma żadnej notki przy Twoim warnie prawdopodobnie dla tego, że przy przenoszeniu danych, czy przy zmianie silnika forum wystąpiły jakieś błędy (czy coś w stylu). Wiele osób tak ma. Z resztą było to już na forum opisywane. ;)

Witam,mam pytanie do administracji czy według was ostrzeżenia nie powinny znikać ?

Ostatnie ostrzeżenie dostałem ok 3-5 miesięcy temu,a nadal widnieje na moim koncie pięć takich ostrzeżeń