Ostrzezenia

Zabijcie to zanim złoży jaja!1. Jesteś wulgarny i zachowujesz się jak szczyl.2. Nie "wyniuchałem panny" i mi nie "stanął"3. W twoich wypowiedziach jest masa błędów i radzę cofnąć ci się do szkoły podstawowej jeśli ich nie widzisz.4. Polskie znaki diaktryczne nie są wymagane, wiec poprawianie falcosa ci nie wyszło. (Boże! Poprawienie kłótnia na klutnia - made my Day )5. Zasługujesz na bana. Nie wiem jak moderatorzy mogą tolerować takie zachowanie.6. Jasno i klarownie wyraziłem się na temat twoich warnów. Offtopu nie było.

nie zauważyłem błędów w moich wypowiedziach ani żadnych wulgaryzmów .

i pewnie chodziło ci o znaki diakrytyczne

bana o ty powinieneś dostać ty , nic nie wnosisz do tematu tylko sączysz jadem jak byś nie miał nic innego do roboty skończ wiec robić of top ---------

a te porównania do składania jaj może posiadasz takie zdolności, ale ja nie proponuje ci pójście do lekarza

"nie zauważyłem błędów w moich wypowiedziach ani żadnych wulgaryzmów"

BO JESTEŚ DEBILEM. Wybacz, nie mogę ująć tego prościej. Temat powinni zamknąć, ciebie też. Pięknie próbujesz się wybronić wyszukując na siłę w moich odpowiedziach jakichkolwiek błędow.

Nie mam już siły na wymianę zdań z tobą, szkoda mi nerwów. Gnij dalej w swoim małym świecie.

warn_ico.png
Warn za obrażanie użytkownika. -Revolutio

1339130665071.gif

Ale od naszej koleżanki EvilGril proszę się odczepić bo to stała bywalczyni i pozycją wyżej od ciebie.

Btw. Postów w Hydeparku nie można nabić bo nie są one naliczane. >.<

Dobra temat zamykam, bo nic nowego nie zostanie napisane, jedynie warnów będzie więcej.

mianowicie mam pytanie związane z tematem

jak się tego pozbyć 3 punktów ostrzeżeń

kiedy samo zniknie

jaki jest max

dodam tylko że :

Ostrzeżenie dodane przez crracked za Inne w taski i gold.

Dano 1 punktów.

Zawieszony za 24 godzin

Triple Post

pisałem w temacie że zdublował mi się post i żeby mod połączył je ale łatwiej jest dać bana --__-- , ja to rozumiem ale kiedy to zniknie :D