Ostrzezenia

mianowicie mam pytanie związane z tematem

jak się tego pozbyć 3 punktów ostrzeżeń

kiedy samo zniknie

jaki jest max

dodam tylko że :

Ostrzeżenie dodane przez crracked za Inne w taski i gold.

Dano 1 punktów.

Zawieszony za 24 godzin

Triple Post

pisałem w temacie że zdublował mi się post i żeby mod połączył je ale łatwiej jest dać bana --__-- , ja to rozumiem ale kiedy to zniknie :D

Musisz napisać jakiś ładny tekst, albo cuś. I nie, same nie znikną.

Ew. podebrać nr. konta od Revo, i tam przesłać "dotację na rozwój forum".

Nie znika.

@up sekundów parę :)

Wpłacić pieniążki na konto portalu :3

Ewentualnie wyślij mi fotki nagie twojej siostry na priva, zobaczę co da się zrobić. Lub napisz jakiś ładny tekst o mmo, albo ściągnij z vietnamskiej wikipedi i do tłumacza. Nikt nie patrzy :D.

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Max jest 10 chyba. Ja mam x i się nie przejmuje, staram się być grzeczyny.

2Up

Jesteś nieudanym trollem. Poczułeś się lepiej pisząc te żałosne rzeczy? Ja rozumiem, że to jest hydepark i piszesz co chcesz, ale trochę szacunku do innych.

Co do tematu. Poproś jakiegoś admina o zdjęcie tego. Najlepiej szykuj parę zł z konta, albo napisz coś ciekawego. Swoją recenzję danej gry. Tylko niech będzie obszerna i bez błędów ortograficznych i interpunkcyjnych. Bo za to też możesz dostać warna. Postaraj się, żeby praca była estetyczna i zachęcała do przeczytania.

To tylko Cree odejmował za pracę. A teraz jest nadwyraz aktywny.

Kolego z tego co pamiętam to w tym temacie miałeś kilka razy multi posty . Sam Cie zaraportowałem . Same Ci nie znikną .

Dostałem kilka miesięcy temu 2 warny od Kuboxa ,czyli muszę z nim rozmawiać na temat ich zdjęcia ,czy może zrobić to każdy moderator?

Kubox praktycznie już nie istnieje;/

Kolego z tego co pamiętam to w tym temacie miałeś kilka razy multi posty . Sam Cie zaraportowałem . Same Ci nie znikną .

o Denuncjator

a więc do rzeczy jak wejdziesz na ten temat to zobaczysz że jest jeden triple post ale ostatni post z Seri jest tu cytuje sam siebie

połączyć posty
Warn za Triple Post. - crracked 

jak widać up była to prośba o połączenie posta a właściwie 2 w wyniku których narodził się trzeci ! wiec teoretycznie ban zasłużony praktycznie nie

analogiczna sytuacja określana mianem paranoi dzieje się na naszym rodzimym gruncie i to dosłownie w gruncie po chodzi o drogi i o ministra rostowskiego

który wraz z premierem dbają o nasze bezpieczeństwo i stawiając radary przy znakach typu 50,20, a przekroczenie choć by o 1 km/1h grozi mandatem :o

mam nadzieje że rozumiecie analogie i nie będziecie na mnie denuncjować za sianie w waszych umysłach demagogi i populizmu

a co by nie było odnosząc się do tematu co muszę zrobić a żeby pozbyć się tych warmów i to pytanie do modda tylko czy wystarczy krótki esej o grze x

czy może moja kara będzie większa i kilku stronicowy referat :o

odnosząc się jeszcze do tematu który jest tematem tego tematu prosił bym o zamknięcie tematu przez który byłem zmuszony napisać ten temat

nie wiem, po prostu sracie jak cholera.. macie tego warna i co? jest to przestroga zeby nie trollowac i tyle :S

nie wiem, po prostu sracie jak cholera.. macie tego warna i co? jest to przestroga zeby nie trollowac i tyle :S

twoja odpowiedz jest ordynarna i jak by to powiedziała młodzież " jedzie gimbazą"

temat nie dotyczył tego czy ktoś "sra jak cholera " to to jest samo w sobie chore :o

"mamy tego warma i co ?" chemy sie go pozbyć tego dotyczy text czytaj ze zrozumieniem ----<<<

czy czytałeś preludium do tego tematu które odwołuje się do całkiem innego tematu na tym forum wiesz o co chodzi w ogóle że tu znowu cytat "jest to przestroga żeby nie trollowac"

​a tego tyle nie nie mogę rozgryźć wyjaśnisz co miałeś na myśli pisząc "i tyle :S" ?

czyli posługując się metodą dedukcji wnioskuje że chciałeś sobie tylko posta nabić ---

Forumowicz bez warna jest jak żołnierz bez karabinu. Bez płaczu panienki.

Hmm... Po co ja mam nabijac posty, skoro juz jestem stała bywalczynią oraz mam ich ponad 621? ^-^"

Hmm... Po co ja mam nabijac posty, skoro juz jestem stała bywalczynią oraz mam ich ponad 621? ^-^"

bo innego logicznego motywu postępowania w tym wypadku nie widzę , to co napisałaś jest pozbawione jakiego kogokolwiek ładu i składu

no chyba że to taki styl 0=_=0

@oczy

Bez ładu i składu są tylko i wyłącznie twoje wypowiedzi. "Ordynarny" w tym przypadku jesteś ty, a nie EvilGirl. Dodatkowo po tym, co widzę to właśnie sam chyba usiłujesz nabić sobie posty.

PS. "gimbazą jedzie" po stokroć bardziej od ciebie, aniżeli od reszty wypowiadajacych się w tym temacie ludzi.

Warna dostaje się nie bez powodu. Deal with it. Możesz mieć max 10, wiec nie rozumiem po co chcesz je sobie usunąć? Rozumiem sytuację gdybyś miał ich conajmniej 8...

PPS.

Ogarnij człowieku regulamin i stosuj się do zasad ortografii, interpunkcji i gramatyki, bo wyłapiesz kolejne warny.

Ludzie, calm down... Hydepark hydeparkiem ale bez jaj. Odpowiedz zostala podana juz pare razy. Niepotrzebna klotnia i nabijanie postow (bez urazy Evil). Btw @up ma racje, oczy, wrzuc na luz i nie wyrywaj sie tak.

@oczyBez ładu i składu są tylko i wyłącznie twoje wypowiedzi. "Ordynarny" w tym przypadku jesteś ty, a nie EvilGirl. Dodatkowo po tym, co widzę to właśnie sam chyba usiłujesz nabić sobie posty.PS. "gimbazą jedzie" po stokroć bardziej od ciebie, aniżeli od reszty wypowiadajacych się w tym temacie ludzi.Warna dostaje się nie bez powodu. Deal with it. Możesz mieć max 10, wiec nie rozumiem po co chcesz je sobie usunąć? Rozumiem sytuację gdybyś miał ich conajmniej 8...PPS.Ogarnij człowieku regulamin i stosuj się do zasad ortografii, interpunkcji i gramatyki, bo wyłapiesz kolejne warny.

che usunąć i już a widzę że pomnie próbujesz jechać ale ci nie wyjdzie -_- bo nie robię żadnych błędów jestem bez błędyny jak tu nie mam porównania

a i pisze się " co najmniej" panie polonisto -_-

rozumiem że wyniuchałeś pannę przez neta i jak rycerz chcesz bronić jej bo ci " stanął" ale bez przesady znajdź sobie kogoś innego =-=

Ludzie, calm down... Hydepark hydeparkiem ale bez jaj. Odpowiedz zostala podana juz pare razy. Niepotrzebna klotnia i nabijanie postow (bez urazy Evil). Btw @up ma racje, oczy, wrzuc na luz i nie wyrywaj sie tak.

a ty też masz co ci będę żałować

wrzuc = wrzuć, zostala = została , juz =już , pare = parę , klotnia kłutnia , postow = postów , sie = się

nie che mi się już cytować ;/

w czym ma racje

i co rozumiesz po przez nie wyrywaj się?

a na marginesie nie widziałem odpowiedzi od moda tak jak by ktoś nie czytał tylko szukał zaczepki jest w poście że proszę o odpowiedz moda :o

i można by zaprzestać off top bo za to są też warny ;O

więc proszę o ogar

Zabijcie to zanim złoży jaja!

1. Jesteś wulgarny i zachowujesz się jak szczyl.

2. Nie "wyniuchałem panny" i mi nie "stanął"

3. W twoich wypowiedziach jest masa błędów i radzę cofnąć ci się do szkoły podstawowej jeśli ich nie widzisz.

4. Polskie znaki diaktryczne nie są wymagane, wiec poprawianie falcosa ci nie wyszło. (Boże! Poprawienie kłótnia na klutnia - made my Day :D)

5. Zasługujesz na bana. Nie wiem jak moderatorzy mogą tolerować takie zachowanie.

6. Jasno i klarownie wyraziłem się na temat twoich warnów. Offtopu nie było.