@oczyBez ładu i składu są tylko i wyłącznie twoje wypowiedzi. "Ordynarny" w tym przypadku jesteś ty, a nie EvilGirl. Dodatkowo po tym, co widzę to właśnie sam chyba usiłujesz nabić sobie posty.PS. "gimbazą jedzie" po stokroć bardziej od ciebie, aniżeli od reszty wypowiadajacych się w tym temacie ludzi.Warna dostaje się nie bez powodu. Deal with it. Możesz mieć max 10, wiec nie rozumiem po co chcesz je sobie usunąć? Rozumiem sytuację gdybyś miał ich conajmniej 8...PPS.Ogarnij człowieku regulamin i stosuj się do zasad ortografii, interpunkcji i gramatyki, bo wyłapiesz kolejne warny.
che usunąć i już a widzę że pomnie próbujesz jechać ale ci nie wyjdzie
bo nie robię żadnych błędów jestem bez błędyny jak tu nie mam porównania
a i pisze się " co najmniej" panie polonisto ![-_-]()
rozumiem że wyniuchałeś pannę przez neta i jak rycerz chcesz bronić jej bo ci " stanął" ale bez przesady znajdź sobie kogoś innego =-=
Ludzie, calm down... Hydepark hydeparkiem ale bez jaj. Odpowiedz zostala podana juz pare razy. Niepotrzebna klotnia i nabijanie postow (bez urazy Evil). Btw @up ma racje, oczy, wrzuc na luz i nie wyrywaj sie tak.
a ty też masz co ci będę żałować
wrzuc = wrzuć, zostala = została , juz =już , pare = parę , klotnia kłutnia , postow = postów , sie = się
nie che mi się już cytować ;/
w czym ma racje
i co rozumiesz po przez nie wyrywaj się?
a na marginesie nie widziałem odpowiedzi od moda tak jak by ktoś nie czytał tylko szukał zaczepki jest w poście że proszę o odpowiedz moda ![:o]()
i można by zaprzestać off top bo za to są też warny ;O
więc proszę o ogar