Ostrzeżenie za komentarz

Witam, dostałem ostrzeżenie za komentarz na Shoutboxie.

Xao, jest bezkarnym, zakłamanym, bezczelnym, rozpieszczonym i wycackanym mamisynkiem. Ale tak to jest spoko :D

Uważam, że jest on bezpodstawny, ponieważ opisałem tutaj osobę w karykaturalny sposób, nie jest on obraźliwy w obecnych czasam, szczególnie że użyłem tutaj sarkazmu, oraz to że dodałem na końcu uśmiechniętą buźkę?

Ogólnie, to spoko, ale ryba.

Zapomniałeś o nazwaniu Avitusa gejem.

Sarkazm nie sarkazm obowiazkiem moda jest karanie i upominanie a nie zamyslanie sie co mogles miec na mysli piszac to....
Słaby troll potraktowany jako obraza to moja zdanie

EDIT hahahaha @up BURN CHAWAJ BURN ;p

Prawda taka,ze panowie na forum nie maja dystansu do siebie. Takie kółko wzajemnej adoracji :D

tu nie chodzi o dystans bo wtedy kazda obraze mozna traktowac tak "nazwalem cie pedalem ale nie obrazilem stary wiecej dystansu"

Po to bylo zaostrzeni kar zeby tepic trolle...

Zaostrzenie kar, które nie działa bo dzisiaj przynajmniej powinny być 4 warny,z czego wszystkie łamały regulamin a żaden z tych osobników nie został ukarany.

no naprawdę się przyczepiliście do nie tej osoby co trzeba.

dude ale admin tez czlowiek (chyba) nie zawsze wszystko widzi wiec raport

Może po prostu niech Xao się wypowie?

Ogólnie to tak, wystawię to tutaj w punktach.

1. Magar, tak.

2. NortherStar, mi warn nie przeszkadza, chciałem zobaczyć co Magar napisze w tym temacie. Jednak nie spodziewałem się twojego komentarza że "Avitus gej", nie wiem czy tylko dla mnie, czy ogólnie na świecie mówią że gej to nie jest obraza, i ogólnie nie wydaję mi się że jesteś homofobiczną osobą więc ten argument nie ma zbytnio sensu.

3. Możesz mi zostawić tego warna :)) żebym mógł spłonąć

4. Kocham was :)

No ja nie wiem, ale jeśli osobę hetero nazywasz bezpodstawnie gejem, to może poczuć się obrażony. Jestem homofobiczna, bo to rozumiem? To jak nazwać Ciebie jeżeli po pewnym czasie nieobecności wchodzisz na forum i robisz bagno dla własnej uciechy?

Przepraszam.

PS.

że gej to nie jest obraza, i ogólnie nie wydaję mi się że jesteś homofobiczną osobą więc ten argument nie ma zbytnio sensu.

Prawda jest taka, że nie którzy modzi nie powinni mieć władzy, bo to tak jak dać Tuskowi władze, każdy wie o co chodzi ;p

warn_ico.png
Offtop
~Leman

Misu zeby kazdy mod byl poblazliwy (nie bede pokazywal palcami) to byl by tu syf... -.-
Doigral sie i tyle

Fqacet powinien przyjac kare a nie plakac... zachował sie jak zachowal i nie widzi w tym bledu

Przyznam racje Magarowi, zachowałem się bezczelnie, nie potrafiłem się zachować. Mój komentarz był dziecinny, prosty. Próbowałem zrobić tutaj błazenade.

Norther miała pełne prawo przyznać mi tego warna.

Magar dziękuje że uświadomiłeś mi to, mam nadzieje że będziesz szerzył taką prawość ciągle.

To teraz był sarkazm na górze post wyżej :lol: Jak byś obraził kogoś w opisie czy w statusie wana byś nie dostał.

Prawda jest taka, że nie którzy modzi nie powinni mieć władzy, bo to tak jak dać Tuskowi władze, każdy wie o co chodzi ;p

No a jeszcze gorzej by było dać synowi lub córce Tuska władzę to dopiero była by rzeź niewiniątek w kraju xD

warn_ico.png
Offtop

~Leman

Chaway dostał za to warna? Hahaha Chyba Ty! Stary, chyba Ty:D Nawet nie brałbym tego poważnie z jego ust.

Witam, dostałem ostrzeżenie za komentarz na Shoutboxie.

Xao, jest bezkarnym, zakłamanym, bezczelnym, rozpieszczonym i wycackanym mamisynkiem. Ale tak to jest spoko :D

Uważam, że jest on bezpodstawny, ponieważ opisałem tutaj osobę w karykaturalny sposób, nie jest on obraźliwy w obecnych czasam, szczególnie że użyłem tutaj sarkazmu, oraz to że dodałem na końcu uśmiechniętą buźkę?

Ogólnie, to spoko, ale ryba.