Oszukać Abonament?

Witam !

Mam pewną sprawę która dotyczy jak w temacie oszukania abonamentu w wowi'e . Ponieważ za młodu kupiłem sobie battelchesta lecz jego dawne i świetlne 30 dni minęło bez mego zaangażowania w tą produkcje musiałem zacząć zobaczyć jak to jest na starterze . I teraz moje pytanie brzmi : " Czy jeśli starter pokazuje mi żebym zakupił battelchesta raz jeszcze bo gram w trialu to czy moge go zakupić podać kod owego battelchesta i grać za 50 zł miesięcznie ? " . Jak by ktoś obeznany mógł udzielić odp z góry dziękuje ! Pozdrawiam :)

czytałem twój post 4 razy i nadal nie rozumiem, więc ustalmy fakty:

*kiedyś kupiłeś battlechesta i przegrałeś na nim 30dni, po czym skończyłeś z grą jakiś czas

*teraz grasz na TYM samym koncie ale edycji starter?

*chcesz znów kupić battlechesta przy czym myślisz że za 30dni zamiast prepa będziesz miał możliwość ponownego kupienia podstawki tak?

*skąd to 50zł? ;)

nowe konto - nowy battlechest
i po co wg twojej logiki kupowac co meisiac battle chesta jak abonament masz po 70-80 zl za 2 meisiace?

czytałem twój post 4 razy i nadal nie rozumiem, więc ustalmy fakty:*kiedyś kupiłeś battlechesta i przegrałeś na nim 30dni, po czym skończyłeś z grą jakiś czas*teraz grasz na TYM samym koncie ale edycji starter?*chcesz znów kupić battlechesta przy czym myślisz że za 30dni zamiast prepa będziesz miał możliwość ponownego kupienia podstawki tak?*skąd to 50zł?

Kupiłem battlechesta i nie przegrałem w sumie nic ale przepadł trudno . Tak teraz gram na tym koncie na starterze i mi wyskakuje że mogę zakupić chesta , i tak o to mi chodzi czy mogę znowu kupić chesta wpisać keya i będę miał te 30 dni wgranego w niego ? A 50 zł z ceny takiej wahanej owego chesta :D

nowe konto - nowy battlechesti po co wg twojej logiki kupowac co meisiac battle chesta jak abonament masz po 70-80 zl za 2 meisiace?

Bo kalkulując moje posiadane dochody będzie to dla mnie korzystniejsze :)

warn_ico.png
Posty można edytować ~ NS

na jednym koncie battle.net możesz mieć kilka kont wow'a i tak jest właśnie w twoim przypadku, więc masz 2 opcje:

1) aktywujesz to pierwsze stare, poprzez kupno czasu gry (prepaid 60dni ~88zł) i pozostanie ci dokupienie najnowszego dodatku, pandarii

2) olewasz stare konto, grasz na starterze do 20lvl, potem kupujesz nowego battlechesta, robisz upgrade tego konta, dostajesz 30dni gry gratis i potem pozostaje kupienie pand a w przyszłości prepów

więc odpowiadając na twoje wątpliwości, gdybyś zrobił tak jak myślisz tj. co miesiąc kupował nową podstawkę, co miesiąc grałbyś na 'nowym koncie' i nie miałbyś dostępu do starych postaci// chyba że zdecydowałbyś się kupić prepa - więc nici z twojego planu

a co do ceny to ostatnio kupiłem 2 battlechesty za 25zł każdy i to w pudełkach ;)

możesz mi wytłumaczyć w jaki sposób opłaca się kupić battlechesta, a nie prepaida??

Haha nie da sie tak. Kupujac prepaida na 60 dni i tak masz taniej niz 50zl miesiecznie.

Bardzo dziękuje wam za odpowiedzi i porady . Myślałem że się da i ten plan miałem w głowie . Ale jeszcze jedno pytanie: "Czy w kupnie samego dodatku dostane 30 dni abonamentu ? " . Jak np kupie kolekcjonerkę ?

Nie. Kupując dodatek nie dostajesz kolejnych 30 dni abonamentu. Jak kupisz kolekcjonerkę dostaniesz jedynie elementy zawarte w tej edycji kolekcjonerskiej. Grę, film na DVD i Blu-ray, ścieżkę dźwiękową, podkładkę pod mysz, album, dodatki w wersji cyfrowej (pet, mount itp) ale nie dostaniesz kolejnych 30 dni abonamentu.
Darmowy miesiąc gry jest opcją przeznaczoną jedynie dla teoretycznie nowych graczy jako zachęta do zapoznania się z grą. Kupujesz battlechesta i dostajesz darmowy miesiąc gry. Później zostaje już normalne opłacanie abonamentu.

A okej rozumiem ! Wielkie podziękowania dla wasz wszystkich ;) Pozdrawiam was i do zobaczenia w świecie Azeroth ! :) Temat do zamknięcia .

Witam !

Mam pewną sprawę która dotyczy jak w temacie oszukania abonamentu w wowi'e . Ponieważ za młodu kupiłem sobie battelchesta lecz jego dawne i świetlne 30 dni minęło bez mego zaangażowania w tą produkcje musiałem zacząć zobaczyć jak to jest na starterze . I teraz moje pytanie brzmi : " Czy jeśli starter pokazuje mi żebym zakupił battelchesta raz jeszcze bo gram w trialu to czy moge go zakupić podać kod owego battelchesta i grać za 50 zł miesięcznie ? " . Jak by ktoś obeznany mógł udzielić odp z góry dziękuje ! Pozdrawiam :)