Oszukał

Oszukał mnie użytkownik forum iaox

Chciał email do apb do grania za coda mw

Powiedział:że da konto do steama jak apb sie pobierze jakos sie pobralo bo sprawdzilem ze gra a konta nadal nie mam

Admin jeśli mozesz sprawdzic kogos prywatne rozmowy sprawdz

Konto do udziału w becie jest udzielane dla ciebie przez administratorów gry jako rodzaj zatrudnienia, nie dostajesz za nie wynagrodzenia, jednak zgadzasz się poprzez złożenie aplikacji o udział w becie, takoż handel takim kontem nie jest prawnie wspierany.

Mógłby ci za nie oferować tysiąc złotych, i tak G możesz zrobić.

Oszukał mnie użytkownik forum iaox Chciał email do apb do grania za coda mw Powiedział:że da konto do steama jak apb sie pobierze jakos sie pobralo bo sprawdzilem ze gra a konta nadal nie mamAdmin jeśli mozesz sprawdzic kogos prywatne rozmowy sprawdz

I co administracja ma z tym zrobić ? Przecież nawet jak go zbanują to konta chyba raczej Ci nie oddadzą za twój błąd ?

@up

O napisaliśmy w tej samej minucie

6. Portal MMORPG.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za zawarte transakcje po przez dział Targowisko Wszystkie zamieszczone tutaj ogłoszenia są własnością użytkowników, którzy założyli nowy temat w dziale Targowisko. Portal MMORPG.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie transakcje dokonywane pomiędzy użytkownikami.

My niczego zrobic nie mozemy. A sam iaox to aktualnie najwiekszy pajac tego forum i jest o taki [ ] krok od perma.

Nic nie zrobisz już i tyle. Zresztą, APB to i tak gówno, chociaż może z tą wersją jest lepiej, ale wątpie, więc pewnie i tak niewiele straciłeś.

Hahaha dajcie mi perma, gowno mnie on obchodzi bo i tak tylko trolluje na tym forum. A co do pana zielaczka to ma 11 lat i jest strasznie naiwny. Kara na przyszlosc.

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy
Na prosbe usera, zreszta i tak ma maks warnow, a teraz przyznal sie do oszustwa. - Dzz'

pszepraszam moja stara mnie biua jak bylem mauy

j**ane forum zero pomocy

j**ane cioty a nie forum

dzz ciota

mmorpg.pl lepsze

naby

LAMUSY

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

Moj rekord, dwa permy jednego dnia. Dzieki. - Dzz'

Oszukali go i wyzywa innych. Przykład jakich użytkowników nie brakuje na forum.

Dzz gratulacje :)

Żal mi tego kolesia jest... Ale musiał się wyładować na kimś :D

A tak w ogóle to co mieli oni zrobić według ciebie? Wjazd mu na chate?

Temat został zamknięty. Powód: Oczywisty : )

zielak10 zostaje odbanowany ponieważ ktoś włamał mu się na forumowe konto (i ten ktoś nie wiedzieć czemu miał taki sam adres IP jak iaox) a ostatnie ostrzeżenia zostają cofnięte. Jeżeli chodzi o sam temat to iaox został zbanowany, użytkownicy ostrzeżeni - nic więcej w tej sprawie zrobić nie możemy.

Dzz, jednak nie będzie rekordu :D

Aha, masz racje, to samo ip, tak wiec moj rekord 2 permow odwolany!

PS: Sorry za blednego bana.

Oszukał mnie użytkownik forum iaox

Chciał email do apb do grania za coda mw

Powiedział:że da konto do steama jak apb sie pobierze jakos sie pobralo bo sprawdzilem ze gra a konta nadal nie mam

Admin jeśli mozesz sprawdzic kogos prywatne rozmowy sprawdz